Tapperuse. Tap in, tap uit, tik af!

Met Tapperuse betaal je per minuut en alleen voor de tijd dat je ergens bent, of de tijd dat je iets gebruikt. De Tapperuse app geeft momenteel toegang tot 100 leuke locatiesDownload de app, neem een momentje vrij en chillen maar!

Let op: Tapperuse is live sinds september. Elke dag voegen we nieuwe locaties toe die je met de app kunt bezoeken, zoals sauna’s, pretparken, klimbossen, binnenspeeltuinen en zwembaden. En zelfs een auto of fiets huur je straks per minuut.

Download voor iOS Download voor Android

 

Daarom Tapperuse!

  • QUALITY TIME WANNEER HET JOU UITKOMT
  • BEZOEK EEN LOCATIE VOOR MINDER DAN DE DAGPRIJS
  • ONTDEK VELE NIEUWE LOCATIES EN ACTIVITEITEN
  • BETAAL ACHTERAF VIA AFTERPAY

Waar kan ik tappen?

Je kunt tappen bij alle leuke locaties die bij ons zijn aangesloten. Denk aan een pretpark, kinderspeelparadijs of sauna voor een uitje met het hele gezin. Of gebruik de app voor je eigen work-out, bijvoorbeeld bij de ijsbaan of in het zwembad.

 

Alle leuke locaties

Hoe werkt Tapperuse?

Hoe start ik met Tapperuse?

Veelgestelde vragen

Hoe werkt tappen?

Tappen

Allereerst: eenvoudig en zonder verplichtingen! Je betaalt alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je hebt geen pas of tickets nodig, want tappen doe je met je mobiel. Zodra je je eenmalig hebt geregistreerd, gebruik je de app bij onze aangesloten locaties. Je start de tijd wanneer je ergens binnenloopt (tap in) en stopt de tijd als je weer vertrekt (tap uit). De factuur ontvang je achteraf in je mail. Je betaalt eenvoudig via AfterPay (tik af).

Waar kan ik tappen?

Tappen

Tappen doe je bij alle locaties die bij ons zijn aangesloten. Denk aan een pretpark, kinderspeelparadijs, sauna of zwembad. In onze app vind je alle locaties.

Hoe betaal ik via Tapperuse?

Meer over betalen

Als je gebruik maakt van Tapperuse, betaal je achteraf. Je hoeft dus geen geld of tickets op zak te hebben als je ergens naartoe gaat. Na je bezoek bij een locatie, ontvang je een e-mail van AfterPay met je factuur. Je maakt eenvoudig het geld over via AfterPay. Je hoeft geen klant te zijn van AfterPay om onze app te gebruiken. Onder AfterPay vallen diverse online betaalmogelijkheden waaronder iDeal.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!