Contact

Heb je een vraag? Laat het ons weten! We gaan graag met je in contact via e-mail, WhatsApp of op onze socials.

Tips voor verbetering?

Ontdek je iets in onze app wat beter kan? Laat je feedback achter in de app. Tapperuse is altijd in ontwikkeling en jouw hulp is zeer welkom.

Zit je antwoord hier al tussen?

VEELGESTELDE VRAGEN

Stuur je vraag of opmerking via e-mail

STUUR EEN E-MAIL

Benader ons op social media

ZIE BLAUWE BALK BOVENIN

Stel je vraag via WhatsApp

 097013262472

Populaire vragen

Hoe tap ik in- en uit?

Tappen®

Selecteer in de app wat voor leuks je wilt doen. Je tapt in als je je bij de locatie bevindt. Je toont de app met lopende transactie aan de medewerker. Bij sommige locaties  verschijnt er een barcode of QR-core in de app, die je laat scannen bij de ingang van de locatie. Om uit te tappen®, moet je je buiten de locatie bevinden. Klik in het scherm van de lopende transactie op uittappen en bevestig. Het kan zijn dat je bij een locatie bent geweest die jou uittapt, in plaats van dat jij het zelf doet. Je ziet dan op je scherm de melding dat je even langs een medewerkeer aan de receptie/kassa kunt lopen, en die regelt het dan meteen voor je.

Je rekent je bezoek dus niet af bij de locatie; de factuur ontvang je achteraf in je mail. Je betaalt eenvoudig via AfterPay.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Gebruik van de app

Geen probleem! Klik in de app op ‘wachtwoord vergeten’ en je ontvangt per e-mail een link om je wachtwoord te resetten. Maak een nieuw wachtwoord aan. Wij zorgen dat onze app hem voor je onthoudt.

Ik heb een vraag over een betaling

Meer over betalen

Dan is het tijd voor opheldering! Gaat je vraag over de factuur, een betaling of een eventueel aanmaningstraject? Dan verwijzen we je naar de Klantenservice en Contactpagina van onze betaalpartner AfterPay. Bekijk de veelgestelde vragen op hun website of stel je vraag via social media, e-mail, telefoon of chat.

Heb je een algemene vraag over het gebruik van onze app en de bijbehorende kosten, dan helpen wij je graag. Stel je vraag via e-mail of WhatsApp (zie contact). Of ga met ons in gesprek via Facebook Messenger, we helpen je graag!

Contactformulier

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!