Hoe werkt Tapperuse?

Functies

Family time!

Met het hele gezin op pad? Bij een bezoek aan een locatie maak je eenvoudig tickets aan voor je kinderen. In één klik tap je het hele gezelschap in. Handig toch?

Tap uit via gps

Als je een locatie verlaat, ziet de app dat automatisch via gps. Je hoeft dit alleen nog maar te bevestigen door op ‘Ja, tap uit’ te klikken.

Prijs per minuut

Van elke locatie zie je de realtime prijs per minuut, want je betaalt alleen voor de tijd dat je er bent. Zo heb je zelf invloed op je entreekosten.

Tik af via AfterPay

Met Tapperuse hoef je niet van tevoren een ticket te kopen of abonnement te nemen. Je betaalt elk bezoek achteraf, in een paar klikken via AfterPay.

Inspiratie opdoen!

Benieuwd wat er te doen is tijdens een citytrip of in je eigen omgeving? In de app zie je alle leuke locaties die je spontaan en vrijblijvend kunt bezoeken.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!

Veelgestelde vragen

Hoe download ik de app?

Gebruik van de app

Snel en eenvoudig! Download de app via de Apple Store voor iPhone of Play Store voor Android. Zodra je je hebt geregistreerd (eenmalig), gebruik je de app bij onze aangesloten locaties en kan de pret beginnen!

Ik ben mijn inloggegevens vergeten

Gebruik van de app

Overkomt de beste! Je gebruikersnaam is je e-mailadres. Klik in de app op de link ‘wachtwoord vergeten’ en je ontvangt per e-mail een link om je wachtwoord te resetten. Maak een nieuw wachtwoord aan. Wij zorgen dat onze app hem voor je onthoudt. Weet je niet meer met welk e-mailadres je geregistreerd staat? Neem even contact met ons op.