Ontdek hoe makkelijk tappen® werkt

Als je eenmaal hebt getapt wil je niet meer anders. De app is easy to use en waarom zou je betalen voor iets dat je niet gebruikt? Ff naar de dierentuin? Ff een busje huren? Met Tapperuse betaal je per minuut en nooit meer dan de kassaprijs.

Hieronder lees je meer over hoe Tapperuse werkt. Wil je tappen eerst een keertje proberen en intappen bij onze fictieve locatie Tapperuse Land? Klik dan hier.

Hoe werkt Tapperuse?

Functies

Family time!

Met het hele gezin op pad? Bij een bezoek aan een locatie maak je eenvoudig tickets aan voor je kinderen. In één klik tap je het hele gezelschap in. Handig toch?

Tap uit via gps

Als je een locatie verlaat, ziet de app dat automatisch via gps. Je hoeft dit alleen nog maar te bevestigen door op ‘Ja, tap uit’ te klikken.

Prijs per minuut

Van elke locatie zie je de realtime prijs per minuut, want je betaalt alleen voor de tijd dat je er bent. Zo heb je zelf invloed op je entreekosten.

Tik af via AfterPay

Met Tapperuse hoef je niet van tevoren een ticket te kopen of abonnement te nemen. Je betaalt elk bezoek achteraf, in een paar klikken via AfterPay.

Inspiratie opdoen!

Benieuwd wat er te doen is tijdens een citytrip of in je eigen omgeving? In de app zie je alle leuke locaties die je spontaan en vrijblijvend kunt bezoeken.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!

Veelgestelde vragen

Hoe download ik de app?

Gebruik van de app

Snel en eenvoudig! Download de app via de App Store voor iPhone of de Play Store voor Android. Zodra je bent ingelogd, kan de pret beginnen en kun je de app gebruiken bij onze aangesloten locaties.

Ik ben uitgelogd in de app, en nu?

Gebruik van de app

Dat kan gebeuren, je logt gelukkig gemakkelijk weer in. Open de app en vul je e-mailadres in, en open daarna de e-mail die je meteen van ons ontvangt. Neem de code over die in de e-mail staat of klik op de inloglink in die e-mail. Je wordt dan automatisch weer ingelogd in de app, en je blijft ingelogd totdat je weer een keer uitlogt.

Weet je niet meer met welk e-mailadres je geregistreerd staat? Neem even contact met ons op en wij kijken het voor je na.