Huur een bus per minuut met Tapperuse

Huur een bus per minuut met de Tapperuse app bij een van de 28 locaties van De Autoverhuurders

Een bus huren kan nu ook per minuut bij een van de locaties van De Autoverhuurders. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing. Bij De Autoverhuurders word je snel en vakkundig geholpen door een van de vriendelijke medewerkers. Van gezinsuitje tot verhuizing; De Autoverhuurders bieden jou de betrouwbare mobiele oplossing. Komt snel tappen® en betaal per minuut, en nooit meer dan de dagprijs.

 

Download voor iOS Download voor Android

Daarom Tapperuse

 • Huur een bus per minuut
 • Klusbus, verhuisbus of feestbus
 • Landelijke dekking
 • Klaar elke klus met de juiste bus
 • Betaal achteraf via AfterPay

Waar kan ik een bus huren via de Tapperuse app?

Je kunt tappen® bij een van de 28 locaties van De Autoverhuurders. Bekijk in de app de locaties die bij ons zijn aangesloten om een bus te huren per minuut, of klik op onderstaande link.

Bekijk alle locaties!

Tapperuse - Huur een bus per minuut.

 

 

Download de app!

 

 

Download voor iOS Download voor Android

Hoe huur je een bus met Tapperuse?

 1. Download de app
 2. Registreer je eenmalig als gebruiker
 3. Check in de app of de locatie van jouw keus al meedoet
 4. Vergeet niet te bellen voor beschikbaarheid van bussen
 5. Tap in bij de locatie na akkoord
 6. Bij retourneren tapt de medewerker jou uit
 7. Betaal achteraf via AfterPay

Huur een bus bij De Autoverhuurders

De Autoverhuurders is een landelijk opererende organisatie die door de samenwerking met betrouwbare regionale partners u een ruim wagenpark kunnen aanbieden.

Bij welke locaties van De Autoverhuurders kan ik huren via Tapperuse?

Bultman Apeldoorn (De Autoverhuurders)

Een auto huren in de buurt van Apeldoorn doe je natuurlijk bij Bultman. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing. Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je een auto gebruikt.

Bultman Deventer (De Autoverhuurders)

Voor het huren van een auto in Deventer, ga je naar Bultman. Even die bank ophalen die je zojuist hebt gekocht? Een handige bus huren voor een verhuizing of een uitje met het gezin? Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je de auto gebruikt.

Kuperus (De Autoverhuurders)

Bij Kuperus in Hilversum huur je een betrouwbare auto en door te tappen®, betaal je alleen voor de tijd dat je hem gebruikt. Van personenauto tot vrachtwagen, gezinsuitje tot verhuizing; Kuperus heeft de beste mobiele oplossing.

Automotions Rent Breda (De Autoverhuurders)

Bij Automotions Rent in Breda word je snel en vakkundig geholpen door een van de vriendelijke medewerkers. Van gezinsuitje tot verhuizing; Automotions Rent heeft jouw betrouwbare mobiele oplossing. Bij De Autoverhuurders kun je terecht voor kort gebruik, want als je komt tappen® dan betaal je per minuut. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Automotions Rent Goes

Een bus huren in de buurt van Goes doe je natuurlijk bij Automotions Rent. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing.

Automotions Rent Roosendaal

Een bus huren in de buurt van Roosendaal doe je natuurlijk bij Automotions Rent. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing.

Autoverhuur Bert Jonk Oude-Meer (De Autoverhuurders)

Een bus huren in de buurt van Oude-Meer doe je natuurlijk bij Autoverhuur Bert Jonk. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing.

Autoverhuur Bert Jonk Purmerend (De Autoverhuurders)

Een bus huren in de buurt van Purmerend doe je natuurlijk bij Autoverhuur Bert Jonk. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing.

Autoverhuur Bert Jonk Zaandam (De Autoverhuurders)

Een bus huren in de buurt van Zaandam doe je natuurlijk bij Autoverhuur Bert Jonk. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing.

Autoverhuur Bert Jonk Zwaag (De Autoverhuurders)

Een bus huren in de buurt van Zwaag doe je natuurlijk bij Autoverhuur Bert Jonk. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing.

RentaRolla Maastricht (De Autoverhuurders)

Een bus huren in de buurt van Maastricht doe je natuurlijk bij RentaRolla. Bel van tevoren via de knop in de app (088-7580882) om te checken of jouw gewenste type bus nog beschikbaar is, om teleurstellingen te voorkomen. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing.

Van Dusschoten & Van Ginkel Amersfoort (De Autoverhuurders)

Een bus huren in de buurt van Amersfoort doe je natuurlijk bij Van Dusschoten & Van Ginkel. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing.

Van Dusschoten & Van Ginkel Zeist (De Autoverhuurders)

Een bus huren in de buurt van Zeist doe je natuurlijk bij Van Dusschoten & Van Ginkel. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing.

van Gent (De Autoverhuurders)

Een bus huren in de buurt van Zwijndrecht doe je natuurlijk bij van Gent. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing.

Contact

Stuur je vraag of opmerking via e-mail

Benader ons via WhatsApp op 097013262472

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!