Start met Tapperuse

Maak per minuut betalen mogelijk en word een aantrekkelijk uitje voor vele nieuwe bezoekers. Met Tapperuse geef je je bezoekers de vrijheid om je locatie ook kort of spontaan te bezoeken. Je zult zien dat ze vaker terugkomen en meer uitgeven. Klaar voor de winst? Meld je locatie aan!

Daarom Tapperuse

  • Additionele doelgroep
  • Bezoekersspreiding (dynamic pricing)
  • Hogere Customer Lifetime Value
  • Gegarandeerde uitbetaling via AfterPay
  • Hogere klanttevredenheid

Meld je locatie aan

Veelgestelde vragen

Hoe registreer ik mijn onderneming voor Tapperuse?

Over Tapperuse

Leuk dat je geïnteresseerd bent! Je kunt je onderneming hier direct registreren. Na het invoeren van je gegevens nemen wij contact met je op.

Hoe verlopen betalingen via Tapperuse?

Betalen

Tapperuse werkt samen met AfterPay, een online betaalomgeving die betalingen achteraf faciliteert. Een klant die Tapperuse heeft gebruikt bij jouw locatie ontvangt een e-mail van AfterPay met de factuur. Vervolgens maakt hij of zij het geld eenvoudig over via AfterPay. Onder AfterPay vallen diverse online betaalmogelijkheden waaronder iDeal. Het grote voordeel van achteraf betalen is dat de kassa overbodig wordt. Consumenten hebben geen geld, pasjes of tickets meer nodig hebben als ze een locatie bezoeken. Ze lopen in en uit met hun mobiel, waarbij ze bij de entree alleen een barcode laten scannen. Tapperuse verlaagt zo de drempel om jouw locatie te ontdekken of kort te bezoeken.

Wat levert Tapperuse op voor mijn onderneming?

Over Tapperuse

Kort samengevat: het bereik van nieuwe klanten, een flexibele betaalmethode voor je onderneming en voor bezoekers en meer tevredenheid bij je klanten.

Het grootste voordeel van Tapperuse is het bereik van nieuwe klanten. Met Tapperuse wordt je locatie een aantrekkelijke optie voor een nieuwe doelgroep: consumenten die het prettig vinden om kort langs te komen en liever geen kaart voor een dag of dagdeel willen kopen. Denk aan jonge gezinnen die praktisch gezien maar een paar uur kunnen blijven, bijvoorbeeld omdat de kinderen nog slapen overdag. Of consumenten die spontaan je locatie willen ontdekken en nog niet weten hoe lang ze blijven. Die komen met Tapperuse misschien zelfs wel wat vaker langs.

Door je klanten volledige vrijheid te geven in wanneer en hoe lang ze je locatie bezoeken, én hoeveel ze aan entreekosten willen uitgeven, verhoog je hun tevredenheid. Tapperuse is een nieuwe flexibele betaalmethode, die je naast jehuidige betaalsysteem kunt gebruiken. Met Tapperuse bied je je klanten dus een extra service: om achteraf te betalen en alleen voor de tijd dat ze bij je locatie zijn. Het maakte korte en spontane bezoekjes mogelijk en triggert om vaker terug te komen. Uittappen werkt via gps, waardoor ze geen tickets of geld meer op zak hoeven te hebben. Tijdens hun bezoek hoeven ze zich geen zorgen te maken over de kosten. De betaling gaat achteraf via AfterPay, makkelijk en snel. Voor jou als onderneming betekent dit dat de kassa niet meer noodzakelijk is, alleen onze applicatie.

Contact voor bedrijven

Zit je antwoord hier al tussen?

VEELGESTELDE VRAGEN

Stuur je vraag of opmerking via e-mail

STUUR EEN E-MAIL

Kan ik jullie bellen?

JAZEKER: 0850640437 (KANTOORUREN)

Nieuwsbrief ontvangen?

Als bedrijf up-to-date blijven over Tapperuse? We houden je graag op de hoogte van de nieuwste opties binnen onze portal én berichten je over andere interessante ontwikkelingen.