Betaal per minuut in Vogelpark Avifauna

Je komt ogen tekort bij een bezoek aan het bijzondere vogelpark Avifauna, gelegen in Alphen aan den Rijn. Dit indrukwekkende dierenpark – want er zijn niet alleen maar vogels – is in de zomermaanden (vanaf 1 april) te bezoeken met onze app.

Heb je ooit wel eens gehoord van de dubbele neushoornvogel, laplanduil of de helmkasuaris? Kom deze unieke dieren dan snel in levende lijve ontmoeten! Of je nou in je eentje, met partner of met het hele gezin eropuit wilt, een bezoek aan dit vogelpark is voor iedereen een unieke beleving. En met Tapperuse is de drempel wel heel laag om het park een keertje vrijblijvend te ontdekken! Wedden dat de kinderen (lees: jij) nooooooit meer naar huis willen?

Zie spectaculaire vogeldemonstraties in Avifauna

Met de spectaculaire vogeldemonstraties in het park zie je de bijzondere vogels in actie. Hoor het verschil tussen een uil en roofvogel die rakelings langs je hoofd scheren. Zie op welke manier een kuifseriema haar prooi doodt en hoe de majestueuze ara’s over een vijver cirkelen. Verzorgers vertellen tijdens de demonstraties leuke weetjes over de dieren om de ervaring compleet te maken. Er zijn meerdere vogeldemonstraties, bekijk ze allemaal! Met Tapperuse kun je ook speciaal voor een demonstratie het park bezoeken, je betaalt immers alleen voor de tijd dat je er bent.

Zelf Lori’s voeren

Unieke beleving: je kunt in in het vogelpark zelf dieren voeren! Bezoek de Australische Lori Landing en ga even helemaal Down Under. Tussen de palmen, oranje rotsen en termietenheuvels leeft een grote groep Lori’s. Deze felgekleurde vogels hebben enorme honger en zijn de hele dag op zoek naar eten. Na het voeren van cupjes nectar ben jij hun grootste vriend! Leuk om te weten: als je een Lori ziet met versleten veren dan hoef je je geen zorgen te maken, dat komt omdat juist die vogels het meeste knuffelen.

In Avifauna wandel je tussen de apen

Dit bijzondere park heeft meer dan alleen vogels. Loop ook eens de Oosterse tuin binnen met rode panda’s voor een bijzondere ontmoeting. Hou je van apen? Wandel dan tussen een groep ringstaartmaki’s en rode vari’s in het halfapenverblijf. Schrik niet van de talloze gesprekken tussen de apen, ze maken een hoop lawaai! Verzorgers geven interessante voederpraatjes bij de dwerg- en halfapen zodat je van alles over ze te weten komt.

Waan je in Zuid-Amerika

Bezoek eiland Nuboso en waan je voor even in Zuid-Amerika. Vergaap je aan de verschillende bergaapjes en zie hoeveel plezier deze bijzondere dieren met elkaar hebben. Bekijk de keizertamarins, witgezichtoeistiti’s, witgezichtsaki’s en rode titi’s die de hele dag met elkaar in de weer zijn. Je hoeft helemaal niet het vliegtuig te pakken, dit eiland is bedekt met mooie planten en ademt Zuid-Amerika!

Stap de tropen binnen

In de tropische hal stap je ‘s werelds bekendste moeras binnen, de Zuid-Amerikaanse Pantanal. Deze hal is vol met bijzondere beplanting, rotsformaties en vlonders. Vogels vliegen los rond en het verblijf met Toekans en oranje rotshanen maken de beleving compleet. De rotshanen zijn prachtig gekleurde vogels en zijn maar in enkele Europese dierentuinen te zien, heel bijzonder dus! Hou je van water? Bekijk dan ook eens het onderwaterleven met verschillende vissen.

Genoeg gezien: spelen!

Hebben de kinderen genoeg gekeken en willen ze spelen, klimmen of klauteren? Bezoek dan de grote speeltuin met talloze speeltoestellen en elektrische attracties. Ga het avontuur tegemoet en klauter je een weg door het woestijngebied of beleef spannende avonturen op het jungle-eiland met graafmachines, een megatrampoline of de mini-auto’s. Op de jungle-rivier vaar je zelf met bootjes of roetsj naar beneden van de allerhoogste glijtoren van het park. Tijdens een regenbui kun je terecht in de overdekte speelhal met botsauto’s, een spookhuis of draaimolen.

Bijzonder Tapperuse event bij Avifauna

We zijn trots om met zoveel leuke locaties samen te werken en zetten ze graag in het zonnetje. Extra leuk is dat Vogelpark Avifauna er al vanaf de start bij is! Met Tapperuse organiseerden we daarom op woensdag 10 oktober een bijzonder event. Na een winactie op social media mochten 20 kinderen die middag op pad met de vaste dierenverzorgers. De kleine geluksvogels voerden de halfapen, honingpapegaaien en pinguïns. Een geweldige middag waarvan we jullie de video natuurlijk niet willen onthouden. Tip: hou onze Facebook in de gaten voor andere leuke acties!

In het hele park lekker eten en drinken

Alle horeca in het park wordt verzorgd door Van der Valk Avifauna. In het zelfbedieningsrestaurant de Lepelaar eet je heerlijke poffertjes, snacks, broodjes en drankjes. Het Cuba terras serveert vers gebak, softijs en broodjes. In de gezellige blokhut Billabong kun je lekker snoepen, ijsjes eten en drankjes drinken. Wil je nóg meer keuze en uitgebreid dineren? Ga dan naar het à la carte restaurant. Of zie de koks live in actie bij parkrestaurant Casa Havana voor een heerlijk brunch- of dinerbuffet.

Avifauna is goed begaanbaar voor iedereen

Vogelpark Avifauna is supergoed begaanbaar voor iedereen. Je kunt gratis de auto kwijt en wandelt zo het park in. Het park is rolstoel-vriendelijk en er zijn mindervalidentoiletten in elk restaurant. Met een muntje van €1,00 leen je een ‘slecht ter been’ stoel voor de gewenste ondersteuning.

We zijn er trots op dat vogelpark Avifauna een van de eerste locaties is waar Tapperuse gebruikers kunnen tappen®. Bezoek het park en je begrijpt waarom tappen® bij Avifauna zo populair geworden is…

Tappen® kan op steeds meer locaties

Er zijn steeds meer locaties die zich bij Tapperuse aansluiten, zodat je binnenkort in het hele land je uitjes per minuut betaalt. Je huurt ook op steeds meer plekken een product als een fiets of auto per minuut. Tappen® is supermakkelijk. Lees meer over Hoe Tapperuse werkt: Tap in, tap uit, tik af!

Avifauna gebruikt een ‘pay per use’ betaalmethode

Het parkeren per minuut kennen de meeste mensen al en ook in andere sectoren zien we dat mensen steeds vaker alleen willen betalen voor datgene wat ze gebruiken. Met de Tapperuse app introduceren we ‘pay per use’ in de Nederlandse vrijetijdssector. Deze makkelijke handeling, die te vergelijken is met het in- en uitchecken in het ov of met het starten en stoppen van parkeertransacties, noemen we ‘tappen®’. Een leuke locatie als Avifauna loop je op jouw moment in en uit. Je betaalt achteraf via AfterPay.

 

LEES HET VOLGENDE BERICHT
Sportief tappen®: per minuut betalen voor sport en spel
LEES HET VORIGE BERICHT
Winter! Voordeeluitje met de kinderen