Betaal voor gebruik bij recreatiepark BillyBird

Lachen, gieren en brullen met het hele gezin in recreatiepark BillyBird gelegen in Volkel. Dit gezellige familiepark is er voor de allerkleinsten, maar ook voor de jongeren die wat meer actie willen. En als de kinderen spelen, ga jij onder het genot van een hapje en drankje met de voetjes omhoog in de Beach Bar.

Billybird heeft echt voor iedereen wat wils. Je kunt naar de verschillende buitenspeelgebieden, een enorme binnenspeeltuin, de grote attracties en zelfs naar een strandbad. Met Tapperuse heb je nu écht geen excuus meer om het park vrijblijvend te ontdekken. Wij denken dat je na één bezoek minimaal nog één keer teruggaat!

Wist je dat je met Tapperuse ook naar het Louwman Museum in Den Haag kunt? Als je dol bent op auto’s, is dit een te gekke locatie met een zeer uitgebreide privécollectie automobielen. Lees alles over deze locatie in tappen® bij het Louwman Museum.

Ook met regen lekker spelen in binnenspeeltuin Zeeroversland

Als de weergoden minder goed gezind zijn, maakt dat bij BillyBird helemaal niks uit. Ook tijdens een regenbui speel je zonder nat pak te krijgen in de immense binnenspeeltuin Zeeroversland. Je kunt het zo gek niet bedenken of Zeeroversland heeft het. Ontdek de piraat in jezelf in een heuse piratenwereld en ga samen op avontuur. Roetsjen van de mega glijbanen, balanceren op de wiebelbruggen of evenwichtsbalken, de lucht in op de klimelementen of springen op het springkussen. Als de kinderen of kleinkinderen zich uitleven neem jij plaats op het gezellig terras (meespelen mag ook!).

Met de familie naar de Kinderkermis in BillyBird

Een bezoek aan de kermis is voor elk kind een waar festijn. Bij de Kinderkermis genieten kinderen daarom van het kermisgevoel en de vele attracties. Voorzien van een draaimolen, zweefmolen, theekopjes én botsauto’s, heeft de Kinderkermis alle ingrediënten voor voldoende speelplezier. Bij een bezoek aan het toilet, vergeet dan niet naar de wel heel bijzondere wasbak te gaan!

Voor de waaghalzen in de familie

Heb je waaghalzen in de familie? In de Familie achtbaan ga je namelijk op grote hoogte met hoge snelheid door de bocht. Voor de stoertjes die tijdens de rit hun ogen open houden is er een fantastisch uitzicht over het BillyBird recreatiepark. Met de hele familie de achtbaan in, spannend!

Bootjesglijbaan Splash voor een spetterend avontuur!

Doe je zwembroek aan of haal je regenpak uit de kast en trotseer de Splash. Glij naar beneden in de snelle opblaasbootjes. Wij dagen je uit niet te gillen of je handen in de lucht te gooien. De echte snelheidsduivels en waterratten komen in de Splash goed tot hun recht!

Voor de echte klimgeiten is er klimberg Hemelaya

Echte klimgeiten kunnen hun hart ophalen met de klimberg Hemelaya van wel 15 meter hoog. Kom al klimmend en klauterend aan bij de top! Tijdens de tocht naar de piek van de berg zijn er obstakels die het je niet makkelijk maken. Er zijn verschillende routes, kies degene die het leukst is. Eenmaal aan de top beland, heb je een adembenemend uitzicht over het park. En alsof dat niet genoeg is, zoef je door 1 van de 3 verstopte glijbanen zo naar beneden.

Vrijuit spelen bij deels overdekte ‘Kinderland’

Volop vermaak voor kinderen tot 12 jaar in het deels overdekte ‘Kinderland’. Speciaal om de kinderen vrijuit te laten spelen is er 1 in- en uitgang. Dit grote speelgebied heeft veel verschillende attracties als botsauto’s, helikopters, airtrampolines, een zweef- en draaimolen en een tweede binnenspeeltuin met de Ballenfabriek. Kinderland is lekker vrijuit en zorgeloos spelen voor de jonge gezinsleden.

Na spelen lekker eten en drinken

Na intensief spelen is het heerlijk om wat te eten en drinken. BillyBird biedt een zeer uitgebreid horeca-aanbod. Je kunt terecht voor heerlijk belegde broodjes en luxe tosti’s tot aan goudgebruinde frietjes. Ook is er de mogelijkheid om glutenvrij frietjes en frikandellen te eten. Doe je benen omhoog op het zonneterras van de Beach Bar en maak de lunchbreak compleet met een cocktail of speciaal biertje. Geniet van het uitzicht en vergeet eventjes de tijd.

Recreatiepark BillyBird is rolstoel-vriendelijk

Voor minder validen zijn er bij aankomst speciale parkeergelegenheden, vlakbij de entree van het park. Als extra service kun je bij de ingang een rolstoel lenen. Voor een sanitaire stop is er een speciaal toilet bij speeltuin Zeeroversland.

Veel extra voorzieningen

Dit park heeft veel extra voorzieningen om je bezoek net even aangenamer te maken. Denk aan gratis wifi-plekken op het terras van Zeeroversland en de Rocky Beach Bar. Je kunt werken aan 1 van de 8 werkplekken op het boventerras van binnenspeeltuin Zeeroversland terwijl je kroost zich uitleeft. In de binnenspeeltuin vind je een babyroom. Waterfietsen zijn gratis te gebruiken om verfrissend rond te ‘fietsen’. In de zomer is er een reddingsbrigade om op te letten. Maar let op: ze fungeren niet als badmeester!

Tappen® kan op steeds meer locaties

Meer locaties sluiten zich aan bij Tapperuse, zodat je binnenkort in heel Nederland uitjes per minuut betaalt. Ook huur je op steeds meer plekken een product per minuut, zoals een fiets of auto. Tappen® is supermakkelijk.

BillyBird gebruikt een ‘pay per use’ betaalmethode

Het parkeren per minuut kennen de meeste mensen al en ook in andere sectoren zien we dat mensen steeds vaker alleen willen betalen voor datgene wat ze gebruiken. Met de Tapperuse app introduceren we ‘pay per use’ in de Nederlandse vrijetijdssector. Deze makkelijke handeling, die te vergelijken is met het in- en uitchecken in het ov of met het starten en stoppen van parkeertransacties, noemen we ‘tappen®’. Een leuke locatie als Billybird loop je op jouw moment in en uit. Je betaalt achteraf via AfterPay en nooit meer dan de dagprijs.

Download voor iOS Download voor Android

 

 

LEES HET VOLGENDE BERICHT
Betaal voor gebruik in het Louwman Museum
LEES HET VORIGE BERICHT
Betaal voor gebruik bij Wunderland Kalkar