Betaal voor gebruik bij Wunderland Kalkar

Neem je familie mee want er is genoeg te doen bij familiepark Wunderland Kalkar in Kalkar. Met meer dan 40 attracties is er voor iedereen wat leuks te beleven. Stap in de ronddraaiende theekopjes, deinende piratenboot, snelle achtbaan en nog veel meer voor een dag die je niet snel vergeet. Dit leuke familiepark is met Tapperuse te bezoeken, zodat je per minuut betaalt, dus alleen voor de tijd dat je er bent.

Kalkar is een gezellig familiepark voor kinderen tussen de 3 t/m 12 jaar. Maar ook voor oudere jongeren is er genoeg te doen! Er valt ook wat te leren, want in het Brüter Museum van Wunderland Kalkar leer je alles over de voormalige kerncentrale, die overigens nooit actief is geweest. Bij een bezoek aan Wunderland Kalkar is al het eten en drinken inbegrepen, zo hoef je nergens meer aan te denken als je een bezoek brengt. En met Tapperuse is de drempel nu wel heel laag om het park een keer vrijblijvend te ontdekken!  

Ojaa, als je geïnteresseerd bent in familiepark Wunderland Kalkar, vind je Vogelpark Avifauna vast ook een geweldig gezinsuitje. Lees alles over deze locatie in het blog Betaal per minuut bij Vogelpark Avifauna.

Voor de echte waterratten

Hou je van water en avontuur? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan de Wildwaterbaan van Wunderland Kalkar! Roetsj naar beneden met hoge snelheid voor ultiem waterplezier. En als je nog niet genoeg waterpret hebt gehad, neem dan plaats in de stoere Bumper Boats. Lekker botsen in het water, dat wordt lachen!

De hoogte in voor fantastisch uitzicht

Een bezoek aan het reuzenrad mag natuurlijk niet achterwege blijven. Plaatsnemen in het reuzenrad-bakje heeft iets magisch met fantastisch uitzicht over het park. Voor degenen die van snelheid én hoogte houden is de Atlantis een aanrader. Je gaat al draaiend naar 30 meter hoogte!

Voor de echte waaghalzen is er de achtbaan

Met hoge snelheid op en neer, durf jij de achtbaan te trotseren? Neem je familie mee en kijk wie het eerste een kleine spanningskreet loslaat!

Ontmoet Kernie & Kerna

Kans is groot dat de kinderen kennismaken met Kernie & Kerna. Kernie is de mascotte van Wunderland Kalkar en heet iedereen graag welkom. Sinds 2000 woont hij in het park en gaat ook regelmatig mee attracties in, kijk niet raar op als hij naast je komt zitten in de achtbaan! In 2012 is Kernie getrouwd met Kerna en wonen ze in Wunderland Kalkar, het is elke dag feest.

Ook voor oudere jongeren genoeg te doen

Naast de vele attracties voor kinderen zijn er ook toffe attracties voor de oudere jongeren van boven de 16. Zo staat is er een Grote Klimwand van wel 45 meter hoog. Probeer maar eens boven te komen! Voor de racefanaten is er een kartbaan zodat je over het asfalt kunt scheuren. Deze attractie bezoek je tegen een kleine meerprijs. Ook de Achtbaan, Vertical Swing en Atlantis maken een bezoek voor oudere jongeren zeer de moeite waard.

Onbeperkt eten & drinken

Wunderland Kalkar hanteert het all-in concept. Je hoeft dus werkelijk nergens meer over na te denken als je naar Kalkar komt. Smul onbeperkt van heerlijke frietjes, verfrissende ijsjes en koele drankjes. Wil je uitgebreider eten? Op diverse locaties in het park koop je extra snacks, andere dranken of zelfs een volledige maaltijd. Je kunt ook het gezellige Grand Café bezoeken voor verschillende smaakvolle gerechten als een hamburgerbuffet, lekker!

Parkeren en extra voorzieningen

In het familiepark is er meer dan genoeg parkeergelegenheid aanwezig. Tegen een meerprijs van €5 sta je de hele dag vlakbij het park. Mensen met een beperking mogen gratis een begeleider meenemen. Ook zijn er rolstoelvriendelijke wc’s in het park aanwezig. De speciale babyroom vind je in het damestoilet om je baby te verschonen en een magnetron om baby-eten in op te warmen.

Tappen® kan op steeds meer locaties

Er zijn steeds meer locaties die zich bij Tapperuse aansluiten, zodat je binnenkort in het hele land je uitjes per minuut betaalt. Je huurt ook op steeds meer plekken een product als een fiets of auto per minuut. Tappen® is supermakkelijk.

Wunderland Kalkar gebruikt een ‘pay per use’ betaalmethode

Het parkeren per minuut kennen de meeste mensen al en ook in andere sectoren zien we dat mensen steeds vaker alleen willen betalen voor datgene wat ze gebruiken. Met de Tapperuse app introduceren we ‘pay per use’ in de Nederlandse vrijetijdssector. Deze makkelijke handeling, die te vergelijken is met het in- en uitchecken in het ov of met het starten en stoppen van parkeertransacties, noemen we Tappen®. Een leuke locatie als Wunderland Kalkar loop je op jouw moment in en uit. Je betaalt achteraf via AfterPay.

Download voor iOS Download voor Android

 

 

LEES HET VOLGENDE BERICHT
Betaal voor gebruik bij recreatiepark BillyBird
LEES HET VORIGE BERICHT
Voordeeluitje met Tapperuse: haal alles uit je dag!