Betaal voor gebruik in Plopsaland de Panne

Aan de Belgische kust in België duikt één van de grootste themaparken van de Benelux op: Plopsaland de Panne. Plopsaland is o.a. het thuis van kinderprogramma’s Kabouter Plop, Samson en Gert, Maya de Bij en Anubis. Het wemelt er van de attracties, speeltuinen en andere opwindende belevenissen. Het goede nieuws: Plopsaland de Panne bezoek je vanaf nu met Tapperuse!

Combineer je bezoek aan Plopsaland de Panne bijvoorbeeld met een uitje naar het nabijgelegen strand. Met Tapperuse hoef je namelijk geen dagkaart aan te schaffen. Je betaalt alleen voor de tijd dat je binnen bent. Zo stiefel je ‘s ochtends tussen de kabouters en ga je ‘s middags lekker uitwaaien aan de Belgische kust.

Ken je Plopsaland al op je duimpje of zoek je een familiepark iets dichter bij huis? Lees dan alles over tappen® bij recreatieboerderij Pukkemuk in Dongen. Dit is een speeltuin, kinderboerderij, waterpark én boerensprookjesbos ineen, tevens te bezoeken met onze app.

Ontdek de wereld van Kabouter Plop in Plopsaland de Panne

Hebben de kinderen ook geen aflevering van Kabouter Plop gemist? Neem dan een kijkje in de wereld van deze kleine kindervriend in het Bos van Plop. Kabouter Plop neemt je mee in een wonderlijke boottocht door een echt kabouterbos. Hier zijn honderden kabouters druk in de weer met hun dagelijkse bezigheden zoals koken en zagen. Adembenemend mooi! Er zijn zelfs verschillende scènes met personages uit de tv-serie uitgestald, een feest van herkenning voor de echte fan. Wie herkent ze allemaal?

Plopperdeplopperdeplop!

Naast het Bos van Plop herbergt het park nog veel meer kabouterplezier. In De Ploptuin ga je ravotten op de tientallen speeltoestellen. Beleef hier de gekste kabouteravonturen samen met Plop, Klus en Kwebbel. Een kabouterdouche, bestaat dat? Jazeker, in de Ploptuin staat een levensgrote emmer die lekt aan alle kanten. Op een warme zomerdag vind je hier verfrissende verkoeling! Vergeet je geen droge kleding mee te nemen? In De Plopshop kun je in een grote paddestoel op zoek gaan naar een leuk souvenir. Zo wandelt zoonlief voortaan rond met de muts van kwebbel terwijl dochterlief van nu af aan met een zachte kabouterknuffel slaapt.

Ik moest kloppen want de bel deed het niet

Samson & Gert, wie is er niet groot mee geworden? Dit iconische duo heeft een eigen kermis op Plopsaland de Panne met gegarandeerd uren speelplezier. Op de nostalgische carrousel maak je een klassiek ritje op een paard, struisvogel of in een koets. Struin daarna naar de Balloon Race en vlieg in een ballon voor een rondje door de lucht. Begin je duizelig te worden? Stap dan in een mini botsautootje iets verderop! Deze autootjes bedien je helemaal zelf. Geef gas, stuur bij en bots samen met Samson & Gert er lekker op los!

Gillend in een achtbaan

De echte daredevil kan zijn geluk niet op in Plopsaland de Panne. Je vindt er een handvol achtbanen van verschillend kaliber. In de familieachtbanen De Draak, Viktor’s race en K3 rollerskater rijd je dwars door een prachtige groene omgeving. De achtbanen Heidi the ride en Anubis the ride zijn voor de echte thrillseeker. Scheur je in Heidi the ride nog met een gang van 72 km/u over een houten parcour, bij Anubis the ride is dit maarliefst 90 km/u! Durf jij je handjes in de lucht te houden? Ben je alleen voor de achtbanen naar het pretpark gekomen? Met onze app ben je flexibel, want je betaalt per minuut. Je hoeft dus geen dagkaart te kopen om te genieten van deze bloedstollende ritjes!

Een themapark ook voor de dierenvriend

Plopsaland de Panne staat boordevol van de dierenattracties. In De Big & Betsy Hoeve tref je boerin Betsy en haar grappige huisvarkentje Big aan in een oude boerderij. Iets verderop geniet je van een spiksplinternieuwe attractie: De Dierenmolen. De allerkleinsten springen hier op de rug van een knorrend varkentje of een vrolijke geit. Plezier gegarandeerd! Heb je genoeg rondjes gemaakt? Spring dan samen met kabouter Kwebbel op de rug van De Eenden. In deze rondvaart maak je met de hele familie een rondje over het water. Kwakwak! Naast deze attracties vind je ook echte dieren in De Doorloopweide. Ontdek alle kippen en geiten die hier rondlopen en geef ze een knuffel!

Een schat aan glijplezier

Wat is er nou leuker dan glijden in een glijbaan? Op tal van plekken in park storm je met het grootste plezier naar beneden. Zo glij je op het hoogste punt in Mayaland op één van de langste glijbanen van het land naar beneden. Op steenworpafstand liggen duizenden ballen op je te wachten in een mega grote ballenbak! Neem een duik en glij daarna van de glijbaan af de bak in. In De Klimboom klauter je net als echte beestjes naar boven in één van de grootste bomen van het park. Heb je alle hindernissen overwonnen? Laat je dan naar beneden glijden in de spannende glijtunnel. Wie stapt er nou niet met een glimlach van een glijbaan?

Eten en drinken

Er is een breed scala aan eetvoorzieningen aanwezig op het park. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Bij Mr. Spaghetti en Ton van Plop vind je alle specialiteiten uit Italië zoals pizza of pasta. In een immense paddenstoel zit Plop’s Hamburger restaurant verscholen waar kabouter Smul alle burgers likkebaardend heeft goedgekeurd. Natuurlijk mogen de Belgische specialiteiten niet ontbreken. Frituur De Puntzak bakt met alle plezier Belgische frietjes, terwijl er in Mayaland heerlijke Belgische wafels voor je klaar liggen. Toch meer zin in iets van Hollandse bodem? Smul dan van de overheerlijke poffertjes in De Poffertjeskraam!

Plopsaland de Panne is gastvrij voor iedereen

Themapark Plopsaland de Panne is toegankelijk voor iedereen. Dus ook voor diegenen die slecht ter been zijn of voor personen met een handicap. Het park is uitstekend te bezoeken met een rolstoel. Heeft u zelf geen rolstoel? Bij een tijdige reservering stelt het park deze zelf gratis beschikbaar. Deze reservering geeft u door via info@plopsa.be.

Plopsaland de Panne bezoek je met Tapperuse

Een dagje uit verloopt altijd anders dan van tevoren gedacht. Eén van de kinderen wordt bijvoorbeeld ziek of raakt al snel verveeld. Met Tapperuse heb je de flexibiliteit om je plannen te veranderen. Met onze app tap je namelijk gewoon uit wanneer jij dat wil. Ook Plopsaland de Panne bezoek je met Tapperuse. Zo heb je bijvoorbeeld de vrijheid om in de middag nog even over het strand te jutten in de badplaats De Panne. Een volmaakt dagje uit toch?

Tappen® doe je op steeds meer locaties

Het ‘pay per use’ principe wordt op steeds meer plekken toegepast. Tapperuse brengt deze trend naar de vrijetijdssector en is al op heel veel plekken te gebruiken. Zo betaal je al per minuut in verschillende dierentuinen, zwembaden of bij het huren van een auto.  

Download voor iOS Download voor Android

 

LEES HET VOLGENDE BERICHT
Betaal voor gebruik bij recreatieboerderij Pukkemuk
LEES HET VORIGE BERICHT
Betaal voor gebruik in het Louwman Museum