Hoe het werkt: voordeeluitje met een groep

Eropuit gaan met Tapperuse is leuk, maar samen een voordeeluitje ondernemen is nóg leuker. In wat voor samenstelling je ook bent, kinderfeestje, opa en oma of vriendengroep: met een groep is het fijn als je flexibel bent. Door te tappen® heb je verschillende leuke uitjes binnen handbereik en betaal je alleen voor de tijd dat je met de groep op locatie doorbrengt.

Een groep tot maximaal 6 personen neem je eenvoudig mee op jouw account. Jij betaalt dan voor de hele groep. Een Tapperuse locatie bezoeken met een groep is heel simpel.

Hoe je kunt tappen® met een groep?

1. Kies in de Tapperuse app wat voor voordeeluitje je wilt doen. Je kunt intappen als jullie je bij de ingang van de locatie bevinden.
2. Nadat je op ‘intappen’ hebt geklikt, kies je het aantal personen dat je mee wilt nemen.
3. Gelukt? Mooi. Je krijgt automatisch tickets met barcode te zien. Deze laat je scannen bij de ingang van de locatie. Vanaf dat moment zijn jullie ingetapt.
4. Gaan jullie weer weg? Ga dan met je gezelschap naar de uitgang en stop de transactie in de app door op ‘uittappen’ te
klikken. Een medewerker zal controleren of de groep compleet is. Voor sommige locaties wordt je gevraagd om uit te
tappen® bij de kassa. Hier krijg je dan een melding van.
5. Na jullie uitje, ongeveer 24 uur later, ontvang jij vanuit AfterPay een e-mail met je factuur. Geld meenemen voor alle tickets
is dus niet nodig. Veel plezier!

Tappen® met kinderen

Lekker een ochtend, middag of paar uurtjes naar een pretpark, klimbos of dierentuin? Tapperuse heeft veel geschikte uitjes voor kinderen in alle leeftijden. Een groep tot maximaal 6 kinderen neem je makkelijk mee op jouw account. Is Jantje misselijke geworden na het eten van 3 friet en 2 suikerspinnen, in combinatie met een rondje achtbaan? Met de Tapperuse app betaal je alleen voor de tijd dat je met de kinderen in het park bent.

Tappen® met senioren

Opa en oma verwennen met een ochtendje sauna, dierentuin of bezoek aan een interessant museum? Senioren neem je eenvoudig mee op jouw account in de app, tot aan maximaal 6 personen. Kunnen opa en oma niet zo lang meer op pad? Door te tappen® betaal je alleen voor de tijd dat je er bent.

Tappen® met volwassenen

Samen met andere volwassenen naar het theater, de schaatsbaan of een rondje fietsen in de stad? Je neemt je ouders, buren of vrienden als verrassing makkelijk mee naar een leuk uitje (tot 6 personen). Volwassenen kunnen ook zelf een Tapperuse account aanmaken, hiervoor kun je ze in de app uitnodigen via WhatsApp of sms. Op deze manier kunnen jullie allemaal op jullie eigen moment vertrekken.

Met Tapperuse kun je echt alles uit je dag halen. Een uitje wordt al snel een voordeeluitje, want je betaalt per minuut voor de tijd dat je ergens bent. Tap in, tap uit, tik af.

 

LEES HET VOLGENDE BERICHT
Voordeeluitje met Tapperuse: haal alles uit je dag!
LEES HET VORIGE BERICHT
Interview Mieke Bartens, SWG