Thermen La Mer Day Spa

Scoutingpad 3
1351 GN AlmereHaven
Toon route

 

Day Spa a.k.a. Wellness Institute

Naast verschillende typisch Finse Kelo sauna’s heeft Thermen La Mer Day Spa een afzonderlijke vleugel waarin je het exclusieve Wellness Institute vindt. Hier is alles gericht op jouw ontspanning en heb je een riante keuze uit behandelingen voor gezicht en lichaam. Een heerlijke luxe!

Helemaal zen? Dan neem je misschien nog een heerlijke culinaire versnapering in het restaurant en ga je volledig uitgerust en verwend de deur uit. Uittappen doe je met Tapperuse zodat je alleen entreekosten betaalt voor de tijd dat je daadwerkelijk binnen bent geweest. Een kort bezoek wordt zo al snel een voordeeluitje. Maar ook als je de hele dag blijft, betaal je nooit meer dan de dagprijs (excl. transactiekosten). 

Check de actuele prijs per minuut in de app. Voor sauna's is het wenselijk hier vooraf te reserveren. Je tapt vervolgens in bij de kassa als je bij de locatie aankomt.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 23:00
  • Dinsdag 10:00 - 23:00
  • Woensdag 10:00 - 23:00
  • Donderdag 10:00 - 23:00
  • Vrijdag 10:00 - 23:30
  • Zaterdag 10:00 - 23:30
  • Zondag 10:00 - 23:00

Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve

Onthaasten in een moderne en verrassende ambiance waar persoonlijke aandacht de hoogste prioriteit heeft, dat doe je bij Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve in Burgum. Deze oude boerderij tussen Leeuwarden en Drachten geeft je het gevoel van thuiskomen.

Thermen Goirle

Even niet de waan van de dag maar de waan van een ontspannen vakantie, bij Thermen Goirle. Hier voel je je omringd door een overdaad aan comfort en rust. Naast een zeer uitgebreid scala aan saunafaciliteiten vind je hier alles om maximaal te ontspannen.

Sauna Het Friese Woud

Sauna Het Friese Woud staat voor aandacht, gastvrijheid en een ambiance van rust. Het team van deze oase in de kop van Nederland ontvangt je met alle egards zodat jij maximaal geniet van de vele saunafaciliteiten en wellness-behandelingen.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!