CrossFit Limes

H Kamerlingh Onnesweg 17A
2408 AX AlphenaandenRijn
Toon route

Uniek trainingsprogramma

Tijdens de zogenoemde Workout Of the Day (WOD) werk je aan de CrossFit triple threat: conditie, gymnastics/turnen en gewichtheffen. Dit unieke programma legt daarmee de focus op functioneel bewegen voor een gevarieerde spieropbouw.

Bij CrossFit Limes werken gecertificeerde CrossFit level 1 trainers voor de optimale begeleiding en het beste resultaat. Blijken de doelen toch wat te hoog gegrepen en haak je na een halfuur trainen af? Door te tappen® betaal je alleen voor de tijd dat je sport. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Centre Du Lac

Pure verwennerij voor lichaam en geest, verscholen in het achterland van de Randstad. Welkom bij Centre du Lac, met 7 verschillende sauna’s en zeldzame persoonlijke zorg. Je wilt het ervaren om te weten wat we bedoelen!

De Tuinen van Appeltern

Een ontspannen uitje beleef je in de Tuinen van Appeltern, nabij Nijmegen in het land van Maas en Waal. Laat je inspireren door meer dan 200 voorbeeldtuinen, wandel over de prachtige pleinen en ontspan met een hapje en drankje op het terras.

House of Bols Experience

De Lucas Bols Experience in Amsterdam is een onvergetelijke, interactieve beleving in de glamoureuze wereld van cocktails, likeuren, bartending en jenever. En ja, natuurlijk mag je de cocktails van dit historische gedistilleerd merk ook proeven!

Body Worlds

Als je een fascinerend kijkje in het menselijk lichaam wilt nemen, bezoek dan de Body Worlds exposities in Amsterdam. Niet voor niets gingen ruim 40 miljoen mensen je voor in deze wonderbaarlijke reis door het lijf.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!