Orange Wellness

Kalkovenweg 52
2401 LK AlphenaandenRijn
Toon route

 

Uitzicht op genieten

Vanuit de panoramasauna bij Orange Wellness in Alphen aan den Rijn geniet je van een prachtig uitzicht over het Groene Hart. Het restaurant met uitgebreide menukaart en volop verse gerechten is een absolute aanrader. Verwen jezelf extra met een heerlijke behandeling in de beautysalon en je bezoek is compleet.

Een minstens zo ontspannen gedachte is dat je met Tapperuse nu alleen entreekosten betaalt voor de tijd die je daadwerkelijk hebt doorgebracht bij Orange Wellness. Tappen® noemen we dat. Zo worden ook korte bezoekjes om even op te laden meer dan de moeite waard.

Check de actuele prijs per minuut in de app. Voor sauna's is het wenselijk hier vooraf te reserveren. Je tapt vervolgens in bij de kassa als je bij de locatie aankomt.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:30 - 22:30
  • Dinsdag 10:30 - 22:30
  • Woensdag 10:30 - 22:30
  • Donderdag 10:30 - 22:30
  • Vrijdag 10:30 - 22:30
  • Zaterdag 10:30 - 22:30
  • Zondag 10:30 - 20:30

Sauna & Beauty Oase

Sauna & Beauty Oase in Nederasselt heeft alles in huis om jou helemaal tot rust te laten komen én volop te laten genieten. Naast alle moderne sauna- en badfaciliteiten vind je hier een breed aanbod gezichtsbehandelingen en ontspannende massages.

Sauna en Beauty de Thermen Nijmegen

Bij Sauna en Beauty de Thermen in Nijmegen draait het allemaal om rust. Met een hoofdletter R. De middelgrote opzet en het gemoedelijke karakter van dit rustiek gelegen saunacomplex zorgen ervoor dat je zelfs bij drukte nog het gevoel van individueel genieten ervaart.

Thermen Goirle

Even niet de waan van de dag maar de waan van een ontspannen vakantie, bij Thermen Goirle. Hier voel je je omringd door een overdaad aan comfort en rust. Naast een zeer uitgebreid scala aan saunafaciliteiten vind je hier alles om maximaal te ontspannen.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!