Vogelpark Avifauna

Hoorn 65
2404 HG Alphen aan den Rijn
Toon route

Vogels! EnZOO veel meer…

Ontdek verschillende vogels tussen het groen van de Filipijnse jungle en bekijk de sierlijke flamingo’s van dichtbij in het Cubaanse brakwatermoeras, het kan bij Vogelpark Avifauna. Deze locatie in Alphen aan den Rijn is een speeltuin en dierenparadijs ineen. Wie spot de meeste vogels in het nevelwoud? Iedereen kijkt zijn ogen uit! Tijdens de unieke vogeldemonstraties zie je vogels van dichtbij vliegen, eten en jagen.

Wandel tussen de ringstaartmaki’s en rode vari’s. Hé, dat zijn geen vogels. Klopt, er zijn bij AVifauna ook apen en zelfs panda’s! Ideaal voor als je niet zoveel tijd hebt: met Tapperuse wordt een kort bezoek al snel een voordeeluitje, want je betaalt alleen voor de tijd dat je er bent. Maar ook als je wel de hele dag blijft, betaal je nooit meer dan de dagprijs (excl. transactiekosten). Check de actuele prijs per minuut in de app. 

Meer weten over deze leuke locatie? Bekijk het blog Betaal per minuut in Vogelpark Avifauna.

 

 

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 18:00
  • Zondag 09:00 - 18:00

Dierenpark Zie-Zoo

Ontmoet bijzondere dieren als de Nevelpanter, Tayra, Manenwolf en nog veel meer in dierenpark Zie-ZOO te Volkel. Dit unieke dierenpark wordt grotendeels gerund door mensen met autisme en is superleuk voor grote en kleine bezoekers.

Experience Volendam

Leuk, educatief én origineel, dat is de Experience Volendam! Je gaat terug in de tijd, maar dan échter dan echt! Ontdek het oude Volendam met Virtual Reality en leer wat Volendam tot het beroemdste dorp van Nederland maakt.

De Tuinen van Appeltern

Een ontspannen uitje beleef je in de Tuinen van Appeltern, nabij Nijmegen in het land van Maas en Waal. Laat je inspireren door meer dan 200 voorbeeldtuinen, wandel over de prachtige pleinen en ontspan met een hapje en drankje op het terras.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!