Kunsthal KAdE

Eemplein 77
3812 EA Amersfoort
Toon route

Jij hebt het voor het kie-Zen.

Genieten van tentoonstellingen op het gebied van hedendaagse/moderne kunst, architectuur, vormgeving & design en eigentijdse beeldcultuur doe je bij Kunsthal KAdE in Amersfoort!

Moderne kunst in een oud stadshart

Kunsthal KAdE ligt net buiten de stadsmuren van Amersfoort. Door de prachtige 15de-eeuwse Koppelpoort kom je bij de Nieuwe Stad, aan de Eem. Kunsthal KAdE biedt tentoonstellingen aan op het gebied van hedendaagse/moderne kunst, architectuur, vormgeving & design en eigentijdse beeldcultuur. Kunsthal KAdE heeft geen eigen collectie, maar is met haar tentoonstellingen naar buiten gericht en open voor impulsen vanuit de hele wereld.

Naast de tentoonstellingen organiseert Kunsthal KAdE een actief publieksprogramma van rondleidingen, workshops en lezingen. Ook voor kinderen is hier veel te beleven! En bij het KAdECafé kun je terecht voor een goede lunch of borrel. Genoeg moois gezien voor vandaag? Met Tapperuse betaal je enkel voor de tijd dat je hier bent, dus je komt gemakkelijk nog eens terug voor de rest.
 

Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 11:00 - 17:00
  • Woensdag 11:00 - 17:00
  • Donderdag 11:00 - 17:00
  • Vrijdag 11:00 - 17:00
  • Zaterdag 11:00 - 17:00
  • Zondag 11:00 - 17:00

Saré Thermen & Beauty

Om te ontstressen ga je naar SARÉ Thermen & Beauty in Deurningen, gelegen op natuur en recreatiegebied ‘Het Hulsbeek’. Je geniet van verschillende typen sauna’s, baden en behandelingen in een oase van rust en gemoedelijkheid. Alvast een warm welkom!

Thermae Son

Helemaal tot rust komen doe je bij Thermae Son in Son en Breugel. Het resort ligt in een bosrijke omgeving en voelt als thuiskomen. Verschillende sauna’s, specialistische massages en een gezellig restaurant zorgen ervoor dat jij in volledige gemoedsrust huiswaarts keert.

Wellness Center NLG de Bronsbergen

Kom volledig tot rust bij Wellness Center NLG de Bronsbergen in Zutphen. Gelegen aan het Bronsbergenmeer zorgen 8 verschillende sauna’s, een binnen- en buitenzwembad, diverse rustruimtes en een culinair restaurant ervoor dat jij weer herboren de deur uitloopt.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!