Cobra Museum

Sandbergplein 1
1181 ZX Amstelveen
Toon route

Ontdek in het Cobra Museum te Amstelveen waarom de Cobra-beweging in 1948 een revolutie veroorzaakte. Het museum voor moderne kunst laat zien waarom het gedachtegoed van de kunstenaars tot op de dag van vandaag in de kunst doorwerkt.

Unieke beweging

Het Cobra Museum is een plek waar experiment en expressie in de kunst worden benadrukt, geheel in de geest van de Cobra-beweging. Bekijk hoe ze de verbinding zochten tussen het volk en de kunst. Zie wat deze beweging uniek maakte door zich uit te spreken over de vorming van de maatschappij.

Je ziet de collecties in wisselende samenstellingen, maar ook van individuele Cobra-leden, tijdgenoten en aanverwante stromingen. Moderne én hedendaagse kunst gaan in het Cobra Museum hand in hand. Voldoende inspiratie opgedaan om zelf aan de slag te gaan? Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je er bent. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 11:00 - 17:00
  • Dinsdag 11:00 - 17:00
  • Donderdag 11:00 - 17:00
  • Vrijdag 11:00 - 17:00
  • Zaterdag 11:00 - 17:00
  • Zondag 11:00 - 17:00

GeoFort

Ontdek alles over de aarde bij Geofort in Herwijnen. In dit interactieve science center leer je hoe een zalm de weg vindt, waarom de Noordpool verschuift en hoe een Iphone weet waar je bent. Dit leuke en leerzame dagje uit is voor alle leeftijden.

Boom Chicago

Al 25 jaar maakt Boom Chicago in Amsterdam mensen aan het lachen met een mix van improvisatie, stand-up, video, muziek en scherpe sketches. Neem je vriend(in), vrienden of familie mee voor een avondje lachen in het historische Rozentheater aan de Rozengracht.

MacBike Centraal Station

Huur een fiets bij MacBike Centraal Station en haal het beste uit je bezoek aan Amsterdam. Ontdek de historische binnenstad, breng een bezoek aan het Koninklijk Paleis of pak de pont naar Amsterdam-Noord voor de A’DAM toren en het Eye filmmuseum.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!