Fun Center Amstelveen – Jumpers

Langs de Werf 7
1185 XT Amstelveen
Toon route

Springen op 32 aaneengeschakelde trampolines: het kan allemaal in Fun Center Amstelveen - Jumpers. Maak van elk uitje het leukste feestje van het jaar!

Voor iedereen een leuke activiteit

Het Fun Center Amstelveen heeft voor elke leeftijd een superleuke activiteit waar je nog weken over napraat. Met meer dan 30 aaneengeschakelde trampolines is Fun Center Amstelveen één van de leukste trampolineparken van Nederland.

In het gezellige horecagedeelte kom je naderhand bij van het tomeloze plezier en is er genoeg ruimte voor een welverdiend hapje en drankje. Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je aanwezig bent.
Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 11:00 - 18:00
  • Dinsdag 11:00 - 18:00
  • Woensdag 11:00 - 18:00
  • Donderdag 11:00 - 18:00
  • Vrijdag 11:00 - 21:00
  • Zaterdag 11:00 - 21:00
  • Zondag 11:00 - 18:00

Attractiepark Miniworld Rotterdam

In Miniworld Rotterdam, de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux, is alles in beweging. Beleef deze hele wereld vol avonturen en verhalen. Een geweldig gezinsuitje, weer of geen weer!

Body Worlds

Als je een fascinerend kijkje in het menselijk lichaam wilt nemen, bezoek dan de Body Worlds exposities in Amsterdam. Niet voor niets gingen ruim 40 miljoen mensen je voor in deze wonderbaarlijke reis door het lijf.

Dierenpark Zie-Zoo

Ontmoet bijzondere dieren als de Nevelpanter, Tayra, Manenwolf en nog veel meer in dierenpark Zie-ZOO te Volkel. Dit unieke dierenpark wordt grotendeels gerund door mensen met autisme en is superleuk voor grote en kleine bezoekers.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!