Amsterdam Circle Line

Kerkstraat 155A
1017GG Amsterdam
Toon route

Vergaap je aan het mooie Amsterdam vanaf het water met Amsterdam Circle Line. Stap samen met je gezelschap aan boord van een van de elektrische schepen en semi-open boten voor deze unieke ervaring. De historische binnenstad is het beste te ontdekken vanaf het water.

Comfortabele boten met gidssysteem

Neem plaats in een van de comfortabele boten met gidssysteem van Amsterdam Circle Line en aanschouw de schoonheid van Amsterdam. Je kunt ervoor kiezen om op verschillende beroemde locaties van of aan boord te gaan.

Zie beroemde plekken als het Anne Frank Huis, de Bloemenmarkt, het Stadhuis de Stopera en nog veel meer; vaar door het grootste museum ter wereld. Heb je genoeg gezien? Door te tappen® betaal je alleen voor de tijd die je op de boot doorbrengt. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Opstaphaltes:

1 Centraal Station
2 Anne Frankhuis
3 Leidsestraat
4 Museumdistrict
5 Stadhuis
6 Spui
7 Dam

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 09:30 - 18:00
  • Dinsdag 09:30 - 18:00
  • Woensdag 09:30 - 18:00
  • Donderdag 09:30 - 18:00
  • Vrijdag 09:30 - 18:00
  • Zaterdag 09:30 - 18:00
  • Zondag 09:30 - 18:00

Nationaal Monument Kamp Vught

Een bezoek aan Nationaal Monument Vught biedt een indrukwekkend kijkje in de Tweede Wereldoorlog. Het monument is gelegen op het terrein van het voormalige SS-concentratiekamp en geeft een impressie over het ontstaan van en het leven in dit kamp.

Lovers Canal Cruises

Zit achterover en geniet van al het moois wat de Amsterdamse grachten te bieden hebben, het kan met Rederij Lovers in Amsterdam. De grachten van Amsterdam zijn niet voor niks erkend als Unesco werelderfgoed, en hoe ervaar je dit beter dan vanaf het water? Laat je verbazen met Rederij Lovers!

Ripley’s

Laat je verbazen door eigenaardigheden in het Ripley’s Believe It or Not! museum in Amsterdam. Dit 5-verdieping-tellende museum is een verzameling van alle bizarre feitjes die Robert Ripley, de wereldberoemde cartoonist en avonturier, in 30 jaar verzamelde.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!