Body Worlds

Damrak 66
1012 LM Amsterdam
Toon route

Revolutionair kijkje in ons lichaam

De basis van Body Worlds is een uniek donorprogramma dat de complexiteit, veerkracht en kwetsbaarheid van ons lichaam laat zien. Bekijk de functies van onze organen, alledaagse ziektes en geheimen van geluk op ons lichaam.

Kom kijken naar de meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen en laat je verbazen. Blijk je toch niet zo’n sterke maag te hebben? Door te tappen® betaal je alleen voor de tijd dat je er bent. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 20:00
  • Dinsdag 09:00 - 20:00
  • Woensdag 09:00 - 20:00
  • Donderdag 09:00 - 20:00
  • Vrijdag 09:00 - 20:00
  • Zaterdag 09:00 - 22:00
  • Zondag 09:00 - 20:00

Batavialand

Hoor, zie en voel 7.000 jaar geschiedenis in Batavialand, hét museum van Flevoland in Lelystad. Struinend over de dekken van de Batavia waan jij je in de 17de eeuw, in het museum ontdekken de kinderen spelenderwijs het land van water.

Experience Volendam

Leuk, educatief én origineel, dat is de Experience Volendam! Je gaat terug in de tijd, maar dan échter dan echt! Ontdek het oude Volendam met Virtual Reality en leer wat Volendam tot het beroemdste dorp van Nederland maakt.

House of Bols Experience

De Lucas Bols Experience in Amsterdam is een onvergetelijke, interactieve beleving in de glamoureuze wereld van cocktails, likeuren, bartending en jenever. En ja, natuurlijk mag je de cocktails van dit historische gedistilleerd merk ook proeven!

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!