Boom Chicago

Rozengracht 117
1016 LV Amsterdam
Toon route

Al 25 jaar maakt Boom Chicago in Amsterdam mensen aan het lachen met een mix van improvisatie, stand-up, video, muziek en scherpe sketches. Neem je vriend(in), vrienden of familie mee voor een avondje lachen in het historische Rozentheater aan de Rozengracht.

Gieren om de actualiteiten

Gieren om de actualiteiten doe je bij Boom Chicago. Acteurs, een musical director en de multi-media technicus maken met suggesties van het publiek voorstellingen van hoge kwaliteit: je komt niet meer bij van het lachen.

Naast 2 theaterzalen is er ook een innovatieve Escape Through the Movies. Werk samen, ontdek aanwijzingen en los puzzels op in een spannende race naar de grote finale. Ben je hoogbegaafd en in 10 minuten klaar? Door te tappen® betaal je alleen voor de tijd dat je bij Boom Chicago doorbrengt. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Body Worlds

Als je een fascinerend kijkje in het menselijk lichaam wilt nemen, bezoek dan de Body Worlds exposities in Amsterdam. Niet voor niets gingen ruim 40 miljoen mensen je voor in deze wonderbaarlijke reis door het lijf.

Experience Volendam

Leuk, educatief én origineel, dat is de Experience Volendam! Je gaat terug in de tijd, maar dan échter dan echt! Ontdek het oude Volendam met Virtual Reality en leer wat Volendam tot het beroemdste dorp van Nederland maakt.

Attractiepark Miniworld Rotterdam

In Miniworld Rotterdam, de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux, is alles in beweging. Beleef deze hele wereld vol avonturen en verhalen. Een geweldig gezinsuitje, weer of geen weer!

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!