Fietsverhuur Yellowbike Amsterdam

Nieuwezijds Kolk 29
1012 PV Amsterdam
Toon route

Yellowbike: de reis is de bestemming!

Op slechts een paar minuten lopen vanaf Centraal Station vind je Fietsverhuur Yellowbike Amsterdam. Huur een degelijke kwaliteitsfiets die je zonder problemen van A naar B brengt. De vriendelijke medewerkers vertellen je met veel plezier over leuke bestemmingen.

Natuurlijk organiseert Yellowbike leuke fietstours door de stad, maar ook als je zelf op pad gaat, is een huurfiets ideaal. Met Tapperuse betaal je per minuut, dus alleen zolang je de fiets gebruikt. Tappen® noemen we dat. En zeg nou zelf, op de fiets is toch de leukste manier om onze hoofdstad te ontdekken? Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 09:30 - 18:00
  • Dinsdag 09:30 - 18:00
  • Woensdag 09:30 - 18:00
  • Donderdag 09:30 - 18:00
  • Vrijdag 09:30 - 18:00
  • Zaterdag 09:30 - 18:00
  • Zondag 09:30 - 18:00

MacBike Centraal Station

Huur een fiets bij MacBike Centraal Station en haal het beste uit je bezoek aan Amsterdam. Ontdek de historische binnenstad, breng een bezoek aan het Koninklijk Paleis of pak de pont naar Amsterdam-Noord voor de A’DAM toren en het Eye filmmuseum.

MacBike Leidseplein

Huur een fiets bij MacBike Museum District-Leidseplein en haal het meest uit je bezoek aan Amsterdam. Ontdek verschillende hotspots als het Rijksmuseum en Concertgebouw, of fiets de levendige Kinkerbuurt in met een culinaire stop bij de Foodhallen.

MacBike Oosterdok

Huur een fiets bij MacBike Oosterdok en haal het optimale uit je bezoek aan Amsterdam. Ontdek de oude marinebasis in de kattenburg buurt, bekijk historische schepen in de museumhaven of ontspan bij talloze stadsstranden als Roest of Hannekes Boom.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!