House of Bols Experience

Paulus Potterstraat 12
1071 CZ Amsterdam
Toon route

Voel, proef, ruik en ontdek

House of Bols Experience in Amsterdam neemt je mee op een spectaculaire reis door de 'World of Cocktails’, waarbij al je zintuigen ruimschoots worden geprikkeld. Ontdek welke geheimen schuilgaan achter alle 44 likeuren en jenevers van het oudste gedistilleerd merk ter wereld (1575). Proost!

De rondleiding in de ruimtes van The House of Bols is te gek en aan het einde proef je de lekkerste cocktails. Wil je zelf het flamboyante bartending leren, ga dan naar de magische Flair Booth. Of creëer je eigen cocktail in de Do It Yourself Bar, onder begeleiding van een bartender. Kom tappen® en blijf zo lang als je dorst hebt; de actuele prijs per minuut staat in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 13:00 - 18:30
  • Dinsdag 13:00 - 18:30
  • Woensdag 13:00 - 18:30
  • Donderdag 13:00 - 18:30
  • Vrijdag 13:00 - 21:00
  • Zaterdag 13:00 - 21:00
  • Zondag 13:00 - 18:30

Experience Volendam

Leuk, educatief én origineel, dat is de Experience Volendam! Je gaat terug in de tijd, maar dan échter dan echt! Ontdek het oude Volendam met Virtual Reality en leer wat Volendam tot het beroemdste dorp van Nederland maakt.

De Tuinen van Appeltern

Een ontspannen uitje beleef je in de Tuinen van Appeltern, nabij Nijmegen in het land van Maas en Waal. Laat je inspireren door meer dan 200 voorbeeldtuinen, wandel over de prachtige pleinen en ontspan met een hapje en drankje op het terras.

Dierenpark Zie-Zoo

Ontmoet bijzondere dieren als de Nevelpanter, Tayra, Manenwolf en nog veel meer in dierenpark Zie-ZOO te Volkel. Dit unieke dierenpark wordt grotendeels gerund door mensen met autisme en is superleuk voor grote en kleine bezoekers.

Nienoord

Ontdek Familiepark Nienoord in Leek en laat de kinderen rennen, springen, glijden en verdwalen op glijbanen, springkussens, in klimkastelen, doolhoven en draaimolens. Inclusief 3.5 km aan treinsporen en een overdekte speelhal met apenkooi. Welkom!

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!