Lovers Canal Cruises

Prins Hendrikkade 25
1012 TM Amsterdam
Toon route

Zit achterover en geniet van al het moois wat de Amsterdamse grachten te bieden hebben, het kan met Rederij Lovers in Amsterdam. De grachten van Amsterdam zijn niet voor niks erkend als Unesco werelderfgoed, en hoe ervaar je dit beter dan vanaf het water? Laat je verbazen met Lovers Canal Cruises!

Indrukwekkende grachtenpanden, pakhuizen en architectuur

Amsterdam is rijk aan indrukwekkende grachtenpanden, pakhuizen en historische architectuur. Maak kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden en vaar over de mooie Amstel, onder de bekende Magere Brug door of langs het wereldberoemde Anne Frank Huis.

Bekijk de indrukwekkende Westerkerk vanaf het water en zie het Amsterdamse leven aan je voorbijgaan. Een bezoek aan Amsterdam is pas volledig als je de eeuwenoude stad vanaf het water hebt gezien.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 21:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 21:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag 09:00 - 21:00
  • Zondag 09:00 - 21:00

Experience Volendam

Leuk, educatief én origineel, dat is de Experience Volendam! Je gaat terug in de tijd, maar dan échter dan echt! Ontdek het oude Volendam met Virtual Reality en leer wat Volendam tot het beroemdste dorp van Nederland maakt.

Joods Historisch Museum & Kindermuseum

Het Joods Historisch Museum & Kindermuseum in Amsterdam biedt een uniek kijkje in het Nederlandse Joodse leven, van vroeger tot nu. Dit toonaangevende museum voor jong en oud is gevestigd in 4 monumentale synagogen.

Waterliniemuseum

Ga op interactieve ontdekkingstocht bij de Nieuwe Hollandse Waterlinie en ontdek de geheimen van het Fort bij Waterliniemuseum Fort bij Vechten in Bunnik. Fort bij Vechten is één van de grootste en mooiste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie!

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!