MacBike Centraal Station

De Ruijterkade 34
1012 AA Amsterdam
Toon route

Ontdek de stad op jouw manier!

Tapperuse heeft een leuke samenwerking met MacBike Centraal Station, dé fietsverhuurlocatie in Amsterdam. Via onze app kun je namelijk een stevige stadsfiets met handrem huren, ideaal voor elke citytrip! Met deze fiets verplaats je je goedkoop, snel, licht en duurzaam. Je bent niet gebonden aan één plek; ontdek de stad op jouw manier.

Weet je niet waar je naartoe wilt? Maak dan gebruik van de verschillende fietsroutes die je langs unieke plekken, historisch buurten of naar landelijk Amsterdam leiden. Kom tappen® en betaal per minuut voor je huurfiets, dus precies zolang als je hem gebruikt. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 18:00
  • Zondag 09:00 - 18:00

MacBike Waterlooplein

Huur een fiets bij MacBike Waterlooplein en haal het maximale uit je bezoek aan Amsterdam. Ontdek de gezellige Plantagebuurt buurt, laat je verbazen door de Hortus Botanicus Amsterdam en fiets langs alle prachtig vormgegeven bruggen aan de Amstel.

MacBike Oosterdok

Huur een fiets bij MacBike Oosterdok en haal het optimale uit je bezoek aan Amsterdam. Ontdek de oude marinebasis in de kattenburg buurt, bekijk historische schepen in de museumhaven of ontspan bij talloze stadsstranden als Roest of Hannekes Boom.

Fietsverhuur Yellowbike Amsterdam

Ontdek het prachtige centrum van Amsterdam met een huurfiets van Yellowbike! Een paar keer trappen en je bent in de Jordaan, de Haarlemmerstraat, de Negen Straatjes of bij je favoriete museum.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!