MacBike Vondelpark

Overtoom 45
1054 HB Amsterdam
Toon route

 

Ontdek de stad op jouw manier!

Tapperuse heeft een leuke samenwerking met MacBike Vondelpark, een handige fietsverhuurlocatie in Amsterdam. Via onze app kun je namelijk een stevige stadsfiets met handrem huren, ideaal voor elke citytrip! Met deze fiets verplaats je je goedkoop, snel, licht en duurzaam. Je bent niet gebonden aan één plek; ontdek de stad op jouw manier.

Weet je niet waar je naartoe wilt? Maak dan gebruik van de verschillende fietsroutes die je langs unieke plekken, historisch buurten of naar landelijk Amsterdam leiden. Kom tappen® en betaal per minuut voor je huurfiets, dus precies zolang als je hem gebruikt. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 18:00
  • Zondag 09:00 - 18:00

MacBike Leidseplein

Huur een fiets bij MacBike Museum District-Leidseplein en haal het meest uit je bezoek aan Amsterdam. Ontdek verschillende hotspots als het Rijksmuseum en Concertgebouw, of fiets de levendige Kinkerbuurt in met een culinaire stop bij de Foodhallen.

MacBike Centraal Station

Huur een fiets bij MacBike Centraal Station en haal het beste uit je bezoek aan Amsterdam. Ontdek de historische binnenstad, breng een bezoek aan het Koninklijk Paleis of pak de pont naar Amsterdam-Noord voor de A’DAM toren en het Eye filmmuseum.

MacBike Waterlooplein

Huur een fiets bij MacBike Waterlooplein en haal het maximale uit je bezoek aan Amsterdam. Ontdek de gezellige Plantagebuurt buurt, laat je verbazen door de Hortus Botanicus Amsterdam en fiets langs alle prachtig vormgegeven bruggen aan de Amstel.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!