MacBike Waterlooplein

Waterlooplein 199
1011 PG Amsterdam
Toon route

 

Ontdek de stad op jouw manier!

Tapperuse heeft een leuke samenwerking met MacBike Waterlooplein, een handige fietsverhuurlocatie in Amsterdam. Via onze app kun je namelijk een stevige stadsfiets met handrem huren, ideaal voor elke citytrip! Met deze fiets verplaats je je goedkoop, snel, licht en duurzaam. Je bent niet gebonden aan één plek; ontdek de stad op jouw manier.

Weet je niet waar je naartoe wilt? Maak dan gebruik van de verschillende fietsroutes die je langs unieke plekken, historisch buurten of naar landelijk Amsterdam leiden. Kom tappen® en betaal per minuut voor je huurfiets, dus precies zolang als je hem gebruikt. Check de actuele prijs per minuut in de app. 

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 18:00
  • Zondag 09:00 - 18:00

Fietsverhuur Yellowbike Amsterdam

Ontdek het prachtige centrum van Amsterdam met een huurfiets van Yellowbike! Een paar keer trappen en je bent in de Jordaan, de Haarlemmerstraat, de Negen Straatjes of bij je favoriete museum.

Kuperus (De Autoverhuurders)

Bij Kuperus in Hilversum huur je een betrouwbare auto en door te tappen®, betaal je alleen voor de tijd dat je hem gebruikt. Van personenauto tot vrachtwagen, gezinsuitje tot verhuizing; Kuperus heeft de beste mobiele oplossing.

Bultman Deventer (De Autoverhuurders)

Voor het huren van een auto in Deventer, ga je naar Bultman. Even die bank ophalen die je zojuist hebt gekocht? Een handige bus huren voor een verhuizing of een uitje met het gezin? Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je de auto gebruikt.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!