Madame Tussauds Amsterdam

Dam 2
1012 NP Amsterdam
Toon route

Wassenbeelden sinds 1790

In hartje centrum Amsterdam maak je een selfie met je idool, wedden dat je vrienden niet eens doorhebben dat het de wassen dubbelganger is? 200 jaar geleden maakte Madame Tussauds op kleine schaal wassenbeelden, een concept dat uitgroeide tot attracties over de hele wereld.

Madame Tussauds is meer dan een wereld van wassenbeelden, het is een interactief gezinsuitje met leuke wisselende belevenissen. Stap achter de draaitafel en maak een swingende mix met Armin van Buuren of creëer je eigen kunstwerk in het atelier van Herman Brood. Bezoek Madame Tussauds met Tapperuse; de actuele prijs per minuut check je in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 20:00
  • Dinsdag 10:00 - 20:00
  • Woensdag 10:00 - 20:00
  • Donderdag 10:00 - 20:00
  • Vrijdag 10:00 - 20:00
  • Zaterdag 10:00 - 20:00
  • Zondag 10:00 - 20:00

Attractiepark Miniworld Rotterdam

In Miniworld Rotterdam, de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux, is alles in beweging. Beleef deze hele wereld vol avonturen en verhalen. Een geweldig gezinsuitje, weer of geen weer!

Nienoord

Ontdek Familiepark Nienoord in Leek en laat de kinderen rennen, springen, glijden en verdwalen op glijbanen, springkussens, in klimkastelen, doolhoven en draaimolens. Inclusief 3.5 km aan treinsporen en een overdekte speelhal met apenkooi. Welkom!

Vogelpark Avifauna

Ontdek ZOOveel in Avifauna in Alphen aan den Rijn. Kom kijken bij het voeren van de pinguïns, pelikanen en apen en geniet van unieke vogeldemonstraties. De kinderen kijken hun ogen uit in de XXL speeltuin, jij geniet in het heerlijke restaurant.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!