Palestra sports Amsterdam

Marius Bauerstraat 233A
1062 AK Amsterdam
Palestra sports amsterdam

Jij hebt het voor het kie-Zen.

Palestra Sports Amsterdam

Wil je fitter worden? Wil je een beter figuur? Of heb je gezondheidsklachten? Palestra Sports in Amsterdam heeft voor jou dé oplossing, al meer dan 20 jaar!

Een grote gym met een klein hartje

Met 1500 m2 is dit een grote sportschool, maar de benadering is altijd erg persoonlijk. Het maakt niet uit wat voor type sporter je bent, zowel beginners als gevorderde fitness liefhebbers voelen zich hier thuis. Dé plek in Nieuw-West voor sport en ontspanning!
Sport je liever samen of in je eentje? Het kan hier allebei! Ga lekker (cardio)fitnessen, of volg een van de groepstrainingen, in kleine groepjes. Duik na de tijd even de sauna in en/of neem een lekkere bak koffie in de gezellige bar. Ben je na je workout weer helemaal opgekikkerd? Je betaalt met Tapperuse enkel voor de tijd die je bij Palestra Sports Amsterdam doorbrengt.

Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 07:00 - 22:30
  • Dinsdag 07:00 - 22:30
  • Woensdag 07:00 - 22:30
  • Donderdag 07:00 - 22:30
  • Vrijdag 07:00 - 22:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag 09:00 - 17:00

Palestra sports Heiloo

Palestra Sports Heiloo Wil je fitter worden? Wil je een beter figuur? Of heb je gezondheidsklachten? Palestra Sports in Heiloo heeft voor jou dé oplossing!

Bounz Apeldoorn

Spring een gat in de lucht op de 32 of 12 aaneengeschakelde trampolines in Bounz® Apeldoorn. Hop vogelvrij van de ene trampoline naar de andere of maak een salto en land zacht; Bounz® Apeldoorn is een fantastische beleving voor jong en oud!

De Uithof - Skiën

In het grootste overdekte sportcentrum van Europa, De Uithof in Den Haag, bind je de latten of het snowboard onder voor een heerlijk sportief dagje uit. Je roetsjt op elk moment naar beneden, want De Uithof is 365 dagen per jaar geopend, let’s go!

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!