Portugese Synagoge

Mr. Visserplein 3
1011 RD Amsterdam
Toon route

Schatkamers, goud en Werelderfgoedlijst

Gelegen in het Joods Cultureel Kwartier in Amsterdam, bekijk je bij de Portugese Synagoge schatkamers, een unieke collectie ceremoniële objecten van zilver, goud, brokaat en bewonder je glanzend zijde. In dit complex bezoek je ook de Ets Haim Livraria Montezinos, de oudst functionerende Joodse bibliotheek op de Werelderfgoedlijst UNESCO.

De Portugese Synagoge is geregeld het decor van concerten. Kom ook eens langs tijdens speciale gelegenheden en zie de synagoge verlicht worden door honderden kaarsen. Kom je alleen voor de schatkamers? Door te tappen® betaal je alleen voor de tijd dat je er bent. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 17:00
  • Dinsdag 10:00 - 17:00
  • Woensdag 10:00 - 17:00
  • Donderdag 10:00 - 17:00
  • Vrijdag 10:00 - 16:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag 10:00 - 17:00

Joods Historisch Museum & Kindermuseum

Het Joods Historisch Museum & Kindermuseum in Amsterdam biedt een uniek kijkje in het Nederlandse Joodse leven, van vroeger tot nu. Dit toonaangevende museum voor jong en oud is gevestigd in 4 monumentale synagogen.

Body Worlds

Als je een fascinerend kijkje in het menselijk lichaam wilt nemen, bezoek dan de Body Worlds exposities in Amsterdam. Niet voor niets gingen ruim 40 miljoen mensen je voor in deze wonderbaarlijke reis door het lijf.

Experience Volendam

Leuk, educatief én origineel, dat is de Experience Volendam! Je gaat terug in de tijd, maar dan échter dan echt! Ontdek het oude Volendam met Virtual Reality en leer wat Volendam tot het beroemdste dorp van Nederland maakt.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!