Red Light Secrets

Oudezijds Achterburgwal 60h
1012 DP Amsterdam
Toon route

Ontdek meer over het oudste beroep ter wereld, de prostitutie, bij het prostitutiemuseum Red Light Secrets in Amsterdam. Gevestigd in een 17e-eeuws grachtenpand en gelegen in de unieke Rosse Buurt in Amsterdam kom je alles te weten over de verborgen wereld achter deze industrie.

Neem zelf plaats achter een raam

Met verhalen van de werkende meisjes zelf kom je alles te weten over dit fascinerende onderwerp. TIjdens je bezoek kom je erachter hoe het is om achter de beroemde ramen te zitten en klanten naar binnen te lokken. Luister naar de ervaringen en de verschillende perspectieven over het onderwerp.

Leer over dit boeiende onderwerp en neem een kijkje in het leven van een prostituee. Het prostitutiemuseum belicht het beroep op een informatieve manier, zonder negatief te zijn. Kom kijken hoe het werkt en ervaar de open-minded cultuur van Amsterdam. Genoeg gezien? Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je er doorbrengt. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 00:00
  • Dinsdag 10:00 - 00:00
  • Woensdag 10:00 - 00:00
  • Donderdag 10:00 - 00:00
  • Vrijdag 10:00 - 00:00
  • Zaterdag 10:00 - 00:00
  • Zondag 10:00 - 00:00

MacBike Centraal Station

Huur een fiets bij MacBike Centraal Station en haal het beste uit je bezoek aan Amsterdam. Ontdek de historische binnenstad, breng een bezoek aan het Koninklijk Paleis of pak de pont naar Amsterdam-Noord voor de A’DAM toren en het Eye filmmuseum.

Boom Chicago

Al 25 jaar maakt Boom Chicago in Amsterdam mensen aan het lachen met een mix van improvisatie, stand-up, video, muziek en scherpe sketches. Neem je vriend(in), vrienden of familie mee voor een avondje lachen in het historische Rozentheater aan de Rozengracht.

Body Worlds

Als je een fascinerend kijkje in het menselijk lichaam wilt nemen, bezoek dan de Body Worlds exposities in Amsterdam. Niet voor niets gingen ruim 40 miljoen mensen je voor in deze wonderbaarlijke reis door het lijf.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!