Ripley’s

Dam 21
1012 JS Amsterdam
Toon Route

Je kunt het zo gek niet bedenken!

Je kunt het zo gek niet bedenken, zien of doen in Ripley’s museum: een microchip met daarop de Bijbel die met Apollo 14 de ruimte is ingestuurd, gekrompen menselijke hoofden gemaakt door koppensnellers of een 7 meter hoge robot van auto-onderdelen die je kunt beklimmen.

Hopelijk heb je een sterke maag, want ook de ‘Lizard Man’ en ‘Vampire Woman’ die de gekste lichaamsmodificaties hebben gedaan, zijn hier tentoongesteld. Door te tappen® bij Ripley’s in Amsterdam, betaal je precies voor de tijd dat je er bent. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 19:00
  • Vrijdag 09:00 - 22:00
  • Zaterdag 09:00 - 22:00
  • Zondag 09:00 - 22:00

Joods Historisch Museum & Kindermuseum

Het Joods Historisch Museum & Kindermuseum in Amsterdam biedt een uniek kijkje in het Nederlandse Joodse leven, van vroeger tot nu. Dit toonaangevende museum voor jong en oud is gevestigd in 4 monumentale synagogen.

Body Worlds

Als je een fascinerend kijkje in het menselijk lichaam wilt nemen, bezoek dan de Body Worlds exposities in Amsterdam. Niet voor niets gingen ruim 40 miljoen mensen je voor in deze wonderbaarlijke reis door het lijf.

Experience Volendam

Leuk, educatief én origineel, dat is de Experience Volendam! Je gaat terug in de tijd, maar dan échter dan echt! Ontdek het oude Volendam met Virtual Reality en leer wat Volendam tot het beroemdste dorp van Nederland maakt.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!