Smart Fit Amsterdam

Molukkenstraat 200 P2
1098 TW Amsterdam
Toon route

Jouw fitnessdoel, jouw tijd

Of je nu vol voor je conditie gaat of juist inzet op kracht en spieropbouw, Smart Fit Amsterdam helpt jou je doel te bereiken. Individueel, in groepen en onder begeleiding van een personal trainer, óf je volgt een van de intensieve trainingsprogramma’s zoals Smart Jumping of Smart Yoga.

Betalen per bezoek aan een professionele gym is al uniek in Nederland en met Tapperuse wordt sporten bij Smart Fit nu nóg aantrekkelijker. Intappen® wanneer het jou uitkomt, werken aan je killerbody en als je uittapt betaal je alleen voor de tijd dat je daadwerkelijk actief bent geweest. Easy peasy, lemon squeezy. Check de actuele prijs per minuut in de app. 

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 07:00 - 23:00
  • Dinsdag 09:00 - 23:00
  • Woensdag 07:00 - 23:00
  • Donderdag 09:00 - 23:00
  • Vrijdag 07:00 - 22:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag 09:00 - 17:00

Smart Fit Apeldoorn Centrum

Lekker sporten zonder contract en opzegtermijn doe je bij Smart Fit in Apeldoorn Centrum. Werk aan je conditie, kracht of raak simpelweg wat gewicht kwijt. Je kunt terecht voor individuele trainingen, groepstrainingen of sporten onder begeleiding van een personal trainer.

Smart Fit Apeldoorn ZUID

Plezierig sporten en een goed resultaat behalen doe je bij Smart Fit Apeldoorn Zuid. In de moderne sportschool met retro uitstraling haal je het maximale uit jezelf. Werk aan je conditie, bouw kracht op of raak een paar kilo kwijt en allemaal wanneer het jou uitkomt.

Smart Fit Nieuwegein

Bij Smart Fit Nieuwegein sport je wanneer het jou uitkomt en zit je niet vast aan een contract. Zo houd jij de controle. Je vindt bij Smart Fit een uitgebreid aanbod aan trainingen én trainers die jou helpen je fitnessdoelen te bereiken.

Smart Fit Vlaardingen

Bij Smart Fit Vlaardingen sport je zonder contract en precies wanneer het jou uitkomt. Je vindt er een uitgebreid aanbod aan trainingen én trainers die jou helpen je fitnessdoelen te bereiken.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!