The Amsterdam Dungeon

Rokin 78
1012 KW Amsterdam
Toon route

Spectaculaire special effects

In ongeveer 80 minuten onderga je spectaculaire special effects op bijzondere, filmwaardige sets. The Amsterdam Dungeon is niet alleen vermaak, het attractiepark geeft ook een leerzaam kijkje in de geschiedenis.

Durf je gescheiden van je vrienden en geliefde helemaal alleen je (uit)weg te zoeken? Dan is The Amsterdam Dungeon: Forest of the Dead misschien wel iets voor jou. Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je er bent. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 11:00 - 18:00
  • Dinsdag 11:00 - 18:00
  • Woensdag 11:00 - 18:00
  • Donderdag 11:00 - 18:00
  • Vrijdag 11:00 - 19:00
  • Zaterdag 11:00 - 19:00
  • Zondag 11:00 - 18:00

Body Worlds

Als je een fascinerend kijkje in het menselijk lichaam wilt nemen, bezoek dan de Body Worlds exposities in Amsterdam. Niet voor niets gingen ruim 40 miljoen mensen je voor in deze wonderbaarlijke reis door het lijf.

Malkenschoten (Binky)

Spelen, hutten bouwen, klauteren, dieren voeren of met het hele gezin in de waterfiets? Binky is een kinderboerderij, speeltuin, sprookjestheater en waterpark ineen! Met de vele activiteiten en attracties is dit een geweldig leuk uitje voor het hele gezin.

Madame Tussauds Amsterdam

Wie is er niet nieuwsgierig naar het geweldige attractiepark Madame Tussauds in Amsterdam? Stap met Tapperuse een verbazingwekkende wereld binnen en dompel jezelf onder in de vele bekende gezichten; dit is the place to be voor jong en oud.

Attractiepark Miniworld Rotterdam

In Miniworld Rotterdam, de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux, is alles in beweging. Beleef deze hele wereld vol avonturen en verhalen. Een geweldig gezinsuitje, weer of geen weer!

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!