Comics Station

Kievitplein
2018 Antwerpen
Toon route

Schiet sneller dan Lucky Luke

In dit 4-verdieping-tellende indoor pretpark ga je met het hele gezin (3 t/m 12 jaar) een magische tijd tegemoet. Stap in de teletijdmachine van Suske en Wiske, schiet sneller dan Lucky Luke en bouw een feest met de Smurfen. Zijn jullie er klaar voor?

Altijd al jouw grootste striphelden tot leven willen laten komen? Bezoek dan Comics Station voor uren plezier en vertier. Voor het middagslaapje weer naar huis? Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd die je met deze grote striphelden doorbrengt. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 12:00 - 17:00
  • Donderdag Gesloten
  • Vrijdag Gesloten
  • Zaterdag 10:00 - 17:30
  • Zondag 10:00 - 17:30

Attractiepark Miniworld Rotterdam

In Miniworld Rotterdam, de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux, is alles in beweging. Beleef deze hele wereld vol avonturen en verhalen. Een geweldig gezinsuitje, weer of geen weer!

Attractiepark Wunderland Kalkar

In Kalkar, net over de grens bij Arnhem, vind je attractiepark Wunderland met Kernie’s familiepark. Een oude kerncentrale omgebouwd tot geweldig gezinsuitje met meer dan 40 attracties, zoals een achtbaan, wildwaterbaan, springkussens en zweefmolen.

Malkenschoten (Binky)

Spelen, hutten bouwen, klauteren, dieren voeren of met het hele gezin in de waterfiets? Binky is een kinderboerderij, speeltuin, sprookjestheater en waterpark ineen! Met de vele activiteiten en attracties is dit een geweldig leuk uitje voor het hele gezin.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!