Bounz Apeldoorn

Vlijtseweg 106
7317 AG Apeldoorn
Toon route

Dodgeball en coole trucs van Bounz®Master

Naast trampolinespringen speel je bij Bounz Apeldoorn het spannende en dynamische spel Dodgeball of leer je coole trucs van de Bounz®Master. Met een bezoek aan Bounz® Apeldoorn combineer je sport en spel dat het kind in jezelf losmaakt.

Je kunt bij Bounz® Apeldoorn ook terecht voor een kinderpartijtje, vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje, plezier gegarandeerd! Ben je uitgegooid door een collega en kun je slecht tegen je verlies? Door te tappen® betaal je per minuut en ga je naar huis wanneer jij dat wilt. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 11:00 - 16:00
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 11:00 - 18:00
  • Donderdag 11:00 - 18:00
  • Vrijdag 11:00 - 18:00
  • Zaterdag 11:00 - 18:00
  • Zondag 11:00 - 17:00

Beerze Bulten Spelen

Beleef de leukste avonturen in het Giga Konijnenhol van Beerze Bulten in Beerze. Dit avontuurlijke speelparadijs ligt onder de grond en is het konijnenhol van Bultje het konijn. Klim in torens, duik in het ballenbad of spring een gat in de lucht op het springkussen.

Beerze Bulten Zwemmen

Kom plonzen, duiken en bommetjes maken in het gezellige indoor zwemparadijs Beerze Bulten in Beerze. Met een spetterend peuterbad, twee coole glijbanen en een wellness is er voor elke zwemfanaat wat te doen!

De Uithof - Schaatsen

Lekker schaatsen in het grootste overdekte sportcentrum van Europa, de Uithof in Den Haag. Of je nu beginnend schaatser, profschaatser, ijshockeyer of shorttracker bent: de multifunctionele schaatsbaan is geschikt voor allerlei disciplines en niveaus.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!