Klimbos Veluwe

J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn
Toon route

Klim maar op als je durft!

Klimbos Veluwe is het enige Klimbos in de omgeving Apeldoorn. Door het continu zekersysteem is klimmen 100% veilig en een fantastisch uitje voor de hele familie. Zwarte route ‘No Limit’ is met 18m hoogte een uitdaging voor de echte waaghals, klim maar op als je durft!

Na een verplichte instructie van 30 minuten ben je bij het Klimbos volledig vrij om zelfstandig te klimmen en mag je zelf beslissen hoe lang. Neem ook eens de grijze route met een bungee en vrije val! Uitgeklommen? Door te tappen® betaal je alleen voor de tijd dat je er bent. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 12:00 - 18:00
  • Donderdag 12:00 - 18:00
  • Vrijdag 12:00 - 18:00
  • Zaterdag 10:00 - 18:00
  • Zondag 10:00 - 18:00

Attractiepark Miniworld Rotterdam

In Miniworld Rotterdam, de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux, is alles in beweging. Beleef deze hele wereld vol avonturen en verhalen. Een geweldig gezinsuitje, weer of geen weer!

Attractiepark Wunderland Kalkar

In Kalkar, net over de grens bij Arnhem, vind je attractiepark Wunderland met Kernie’s familiepark. Een oude kerncentrale omgebouwd tot geweldig gezinsuitje met meer dan 40 attracties, zoals een achtbaan, wildwaterbaan, springkussens en zweefmolen.

Bobbejaanland

Bij familiepark Bobbejaanland in Lichtaart heb je keuze uit meer dan 40 verschillende thema-attracties die je laten lachen, beven en genieten. Voor ieder is er wat te doen, neem plaats in een attractie, geniet van een hapje en drankje of bezoek een toffe show.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!