Malkenschoten (Binky)

Dubbelbeek 4
7333 NJ Apeldoorn
Bekijk locatie op kaart

 

Veel meer dan een kinderboerderij!

Malkenschoten Binky bestaat al sinds 1957 en is begonnen als kinderboerderij. De dieren zijn gebleven, maar het park is inmiddels uitgegroeid tot een waar kinderparadijs. Jullie voeren nog steeds de kippen en geitjes, maar daarna willen de kids door naar het klim- en klauterparcours, de minigolfbaan, kabelbaan of grote speeltuin!

Bij Binky is zoveel te beleven! Op het horecaterras drink je gezellig een kopje koffie of lunch je met het hele gezin, om vervolgens toch nog even bij de bijen, ezels, karpers en vreemde vogels te kijken. Vreemde vogels? Ja! Kom snel tappen® en het zal je opvallen hoeveel vreemde vogels er rondlopen... Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 17:00
  • Dinsdag 10:00 - 17:00
  • Woensdag 10:00 - 17:00
  • Donderdag 10:00 - 17:00
  • Vrijdag 10:00 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 17:00
  • Zondag 10:00 - 17:00

Attractiepark Miniworld Rotterdam

In Miniworld Rotterdam, de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux, is alles in beweging. Beleef deze hele wereld vol avonturen en verhalen. Een geweldig gezinsuitje, weer of geen weer!

Attractiepark Wunderland Kalkar

In Kalkar, net over de grens bij Arnhem, vind je attractiepark Wunderland met Kernie’s familiepark. Een oude kerncentrale omgebouwd tot geweldig gezinsuitje met meer dan 40 attracties, zoals een achtbaan, wildwaterbaan, springkussens en zweefmolen.

Batavialand

Hoor, zie en voel 7.000 jaar geschiedenis in Batavialand, hét museum van Flevoland in Lelystad. Struinend over de dekken van de Batavia waan jij je in de 17de eeuw, in het museum ontdekken de kinderen spelenderwijs het land van water.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!