Openlucht Filmfestival (22 t/m 31 augustus 2019)

J. C. Wilslaan 21 (Stadspark & Berg & Bos)
7313 HK Apeldoorn
Toon route

10 filmavonden, 9 blockbusters, 10.000 filmliefhebbers, 1.500 zitplaatsen, 2 overdekte tribunes, 1 locaties… Dat kan allemaal tijdens het Openlucht Filmfestival in Stadspark Berg en Bos Apeldoorn!

Naar de film onder de blote hemel

Een avondje naar de film heb je nog nooit eerder zo beleefd! Om bij het bioscoopterrein te komen wandel je eerst 10 minuten door het bos, waarna je een open weiland bereikt. Daar staat dan een enorm bioscoopscherm van 20 meter breed en 10 meter hoog.

Dit 9 dagen durende festival speelt de nieuwste bioscoopfilms af, in de buitenlucht en midden in het bos. Je hoeft niet bang te zijn dat het programma tegenvalt want er is iedere avond een ander genre te zien. Voor elk wat wils dus, ook aan de jeugd is gedacht. Toch liever halverwege de film weg? Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je zit te kijken!  Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 20:15 - 23:59
  • Dinsdag 20:15 - 23:59
  • Woensdag 20:15 - 23:59
  • Donderdag 20:15 - 23:59
  • Vrijdag 20:15 - 23:59
  • Zaterdag 20:15 - 23:59
  • Zondag 20:15 - 23:59

Bounz Apeldoorn

Spring een gat in de lucht op de 32 of 12 aaneengeschakelde trampolines in Bounz® Apeldoorn. Hop vogelvrij van de ene trampoline naar de andere of maak een salto en land zacht; Bounz® Apeldoorn is een fantastische beleving voor jong en oud!

Openluchtbad Boschbad

Sla je slag op één van de oudste en mooiste 18-holes gravel midgetgolfbanen van Nederland, bij Midgetgolf Boschbad Apeldoorn!

Klimbos Veluwe

Klim naar grote hoogtes en zoef met de tokkelbaan tussen de bomen in Klimbos Veluwe in Apeldoorn. Gelegen in het prachtige park Berg & Bos, middenin de bossen, is er met 9 verschillende routes klim-uitdaging voor alle leeftijden: een waar klimparadijs.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!