Openluchtbad Boschbad

Felualaan 29
7313 GM Apeldoorn
Toon route

Jij hebt het voor het kie-Zen.

Zonnen, zwemmen, sporten, spelen of midgetgolfen? Het kan allemaal in het Boschbad, het grootste openluchtzwembad van Nederland, aan de rand van Apeldoorn in de Veluwse bossen!

Al meer dan 80 jaar oud en toch heel erg van deze tijd!

De snelle glijbanen, spetterende waterspeeltuin, beachvolleybalvelden en het springkussen zorgen voor volop activiteit in en om het zwembad. Probeer eens de supersnelle rode glijbaan of maak een bommetje van de hoge duikplank! De allerkleinsten hebben urenlang speelplezier in en rondom het peuterbadje.
Vanaf de ligweide heb je prima overzicht over het hele bad. En de mooie schaduwrijke ligweide biedt plek voor iedereen. Trek gekregen? De horeca biedt een ruim assortiment dranken, ijsjes en snacks. Kortom; een heerlijk dagje uit bij Openluchtbad Boschbad voor zowel jong als oud! Ben je gesmolten? Geen zorgen! Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je hier rondplonst of op je handdoekje ligt.

 

Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 19:30
  • Dinsdag 07:00 - 17:30
  • Woensdag 10:00 - 19:30
  • Donderdag 07:00 - 17:30
  • Vrijdag 10:00 - 19:30
  • Zaterdag 10:00 - 17:30
  • Zondag 10:00 - 17:30

Amusementspark Tivoli

Onder de rook van Nijmegen in Berg en Dal ligt Amusementspark Tivoli, waar tientallen attracties en speeltoestellen op je liggen te wachten. Ga ze allemaal af, word beste maatjes met parkmascottes Tiffi & Toffi en beleef een memorabel dagje uit!

BillyBird

Samen genieten met het gezin bij BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. BillyBird is voor kinderen van alle leeftijden, maar ook ouders die willen ontspannen. Het park heeft buitenspeeltuinen, een binnenspeeltuin, attracties en een strandbad: voor elk wat wils!

Bobbejaanland

Bij familiepark Bobbejaanland in Lichtaart heb je keuze uit meer dan 40 verschillende thema-attracties die je laten lachen, beven en genieten. Voor ieder is er wat te doen, neem plaats in een attractie, geniet van een hapje en drankje of bezoek een toffe show.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!