Smart Fit Apeldoorn Centrum

Kanaalstraat 90
7311 ML Apeldoorn
Toon route

Plezierig sporten, goed resultaat

Deze gezellige gym met retro uitstraling is uitgerust met moderne faciliteiten. Bij Smart Fit Apeldoorn weten ze dat goede begeleiding belangrijk is. Er lopen professionele personal trainers rond die zorgen dat je de juiste dingen doet én de dingen juist doet.

Bij Smart Fit draait sporten natuurlijk ook om resultaat. Na een bezoek loop je met een goed gevoel de deur uit. In korte tijd te veel aan de gewichten gehangen en slaat de verzuring toe? Door te tappen® betaal je alleen voor de tijd dat je aan het sporten bent. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 07:00 - 23:00
  • Dinsdag 09:00 - 23:00
  • Woensdag 07:00 - 23:00
  • Donderdag 09:00 - 23:00
  • Vrijdag 07:00 - 22:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag 09:00 - 17:00

Smart Fit Apeldoorn ZUID

Plezierig sporten en een goed resultaat behalen doe je bij Smart Fit Apeldoorn Zuid. In de moderne sportschool met retro uitstraling haal je het maximale uit jezelf. Werk aan je conditie, bouw kracht op of raak een paar kilo kwijt en allemaal wanneer het jou uitkomt.

Smart Fit Vlaardingen

Bij Smart Fit Vlaardingen sport je zonder contract en precies wanneer het jou uitkomt. Je vindt er een uitgebreid aanbod aan trainingen én trainers die jou helpen je fitnessdoelen te bereiken.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!