Smart Fit Apeldoorn ZUID

Dubbelbeek 22
7333 NJ Apeldoorn
Toon route

Gezellige sportschool, goed resultaat

Bij Smart Fit Amsterdam Zuid begrijpen ze dat naast plezier ook het resultaat telt. Met keuze uit wel 50 live groepslessen als Smart Core, Smart Jumping of Smart Yoga is er voldoende afwisseling. Je kunt terecht voor individuele trainingen, groepstrainingen of sporten onder begeleiding van een personal trainer.

Loop met een goed gevoel de deur uit na een fijne sportsessie in deze gezellige sportschool. Wil je voor het werk een uurtje actief zijn? Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je aan het sporten bent. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 07:00 - 23:00
  • Dinsdag 09:00 - 23:00
  • Woensdag 07:00 - 23:00
  • Donderdag 09:00 - 23:00
  • Vrijdag 07:00 - 22:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag 09:00 - 17:00

Smart Fit Apeldoorn Centrum

Lekker sporten zonder contract en opzegtermijn doe je bij Smart Fit in Apeldoorn Centrum. Werk aan je conditie, kracht of raak simpelweg wat gewicht kwijt. Je kunt terecht voor individuele trainingen, groepstrainingen of sporten onder begeleiding van een personal trainer.

Sauna Thermen Zuidwolde

In het Drentse deel van het landelijke Reestdal vind je Sauna Thermen Zuidwolde, waar je heerlijk tot rust komt. Geniet in een van de 7 bijzondere sauna’s, wandel door de prachtige tuin en laat je verwennen in het beauty- en massage instituut.

Smart Fit Amsterdam

Bij Smart Fit Amsterdam sport je zonder contract en precies wanneer het jou uitkomt. Je vindt er een uitgebreid aanbod aan trainingen én trainers die jou helpen je fitnessdoel te bereiken. Jouw doelstelling staat voorop.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!