De Tuinen van Appeltern

Walstraat 2A
6629 AD Appeltern
Toon route

Hét tuin-inspiratiepark van Europa!

Bezoek Appeltern met Tapperuse en ontdek de laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied. Of je nu inspiratie wilt opdoen voor het inrichten van je eigen tuin of alleen wat nieuwe planten wilt shoppen, de Tuinen van Appeltern zijn op elk gebied een verrassing.

Doe de Fluistertour en leer alles over verschillende ontwerpen en toegepaste materialen. Bezoek de milieuvriendelijke buurttuin of speel een potje Kick&Golf. Pauze? Geniet van een high-tea of een picknick op het terras, of laat de kids ravotten op het avontuurlijke speelplein. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 18:00
  • Dinsdag 10:00 - 18:00
  • Woensdag 10:00 - 18:00
  • Donderdag 10:00 - 18:00
  • Vrijdag 10:00 - 18:00
  • Zaterdag 10:00 - 18:00
  • Zondag 10:00 - 18:00

Experience Volendam

Leuk, educatief én origineel, dat is de Experience Volendam! Je gaat terug in de tijd, maar dan échter dan echt! Ontdek het oude Volendam met Virtual Reality en leer wat Volendam tot het beroemdste dorp van Nederland maakt.

Dierenpark Zie-Zoo

Ontmoet bijzondere dieren als de Nevelpanter, Tayra, Manenwolf en nog veel meer in dierenpark Zie-ZOO te Volkel. Dit unieke dierenpark wordt grotendeels gerund door mensen met autisme en is superleuk voor grote en kleine bezoekers.

Vogelpark Avifauna

Ontdek ZOOveel in Avifauna in Alphen aan den Rijn. Kom kijken bij het voeren van de pinguïns, pelikanen en apen en geniet van unieke vogeldemonstraties. De kinderen kijken hun ogen uit in de XXL speeltuin, jij geniet in het heerlijke restaurant.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!