Beerze Bulten Spelen

Kampweg 1
7736 PK Beerze
Toon route

Klauter omhoog en glij naar beneden

Voor de stoertjes is er bij Beerze Bulten Spelen een klimwand van maar liefst 10 meter hoog. En zij glijden weer naar beneden via speciale glijnetten. Neem daarna de UFO voor een nieuw avontuur klimmen, klauteren en genieten. Bezoek ook de theatershow met Bultje en zijn vriendjes; stilzitten lukt niet!

De ouders zijn welkom in de lounge voor een lekker drankje. Deze lounge is voorzien van gratis wifi en een groot scherm met sportevenementen. Een gezellig hapje en drankje doe je in Bultje’s eetkamer. Uitgespeeld? Door te tappen® betaal je alleen voor de tijd dat je er bent. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 10:00 - 18:00
  • Donderdag Gesloten
  • Vrijdag 10:00 - 18:00
  • Zaterdag 10:00 - 18:00
  • Zondag 10:00 - 18:00

Beerze Bulten Zwemmen

Kom plonzen, duiken en bommetjes maken in het gezellige indoor zwemparadijs Beerze Bulten in Beerze. Met een spetterend peuterbad, twee coole glijbanen en een wellness is er voor elke zwemfanaat wat te doen!

Bounz Apeldoorn

Spring een gat in de lucht op de 32 of 12 aaneengeschakelde trampolines in Bounz® Apeldoorn. Hop vogelvrij van de ene trampoline naar de andere of maak een salto en land zacht; Bounz® Apeldoorn is een fantastische beleving voor jong en oud!

De Uithof - Skiën

In het grootste overdekte sportcentrum van Europa, De Uithof in Den Haag, bind je de latten of het snowboard onder voor een heerlijk sportief dagje uit. Je roetsjt op elk moment naar beneden, want De Uithof is 365 dagen per jaar geopend, let’s go!

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!