Beerze Bulten Zwemmen

Kampweg 1
7736 PK Beerze
Toon route

Roetsj naar beneden van de speciale glijbanen

Bij Beerze Bulten Zwemmen spetteren en spatteren peuters een uur in het rond met de verschillende sproeiertjes en speciale glijbanen. Kids glijden van spectaculaire glijbanen als de Space Tube met gave lichteffecten. Volwassenen relaxen in de wellness of zwemmen ontspannen baantjes. 

In de zomer zwem je in het mooie buitenbad en roetsj je naar beneden van de grote glijbaan. Rust lekker uit in de zonneweide met ligstoelen en geniet van de stralende zon! Moe geworden en wil je thuis een dutje doen? Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je er doorbrengt. Tappen® noemen we dat; check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag Gesloten
  • Vrijdag 17:00 - 20:00
  • Zaterdag 10:00 - 20:00
  • Zondag 10:00 - 20:00

Beerze Bulten Spelen

Beleef de leukste avonturen in het Giga Konijnenhol van Beerze Bulten in Beerze. Dit avontuurlijke speelparadijs ligt onder de grond en is het konijnenhol van Bultje het konijn. Klim in torens, duik in het ballenbad of spring een gat in de lucht op het springkussen.

Bounz Apeldoorn

Spring een gat in de lucht op de 32 of 12 aaneengeschakelde trampolines in Bounz® Apeldoorn. Hop vogelvrij van de ene trampoline naar de andere of maak een salto en land zacht; Bounz® Apeldoorn is een fantastische beleving voor jong en oud!

Zero55 E-karten

Zet de snelste tijd neer met een futuristische kart bij Zero55 in Enschede. Race met een elektronisch kart over het 425 meter tellend lang circuit met bruggen, tunnels en een spectaculaire lichtshow. Kom en daag je vrienden uit!

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!