Klimbos Brabantse Wal

Boslustweg 1
4624 RB BergenOpZoom
Toon route

Durf jij het aan?

Met 7 verschillende routes is er in Klimbos Brabantse Wal een uitdaging voor iedereen van elk klimniveau. Door het continu zekersysteem is klimmen 100% veilig en een avontuurlijk uitje voor de hele familie. Voor de echte durfal is er de zwarte route van 18 meter hoog, durf jij het aan?

Na een verplichte instructie van 30 minuten ben je vrij om zelfstandig te klimmen en mag je zelf jouw klimtijd bepalen. Te moe voor de volgende route? Door te tappen® betaal je alleen voor de tijd dat je er bent. Kom je een andere keer toch weer uitgerust terug voor die lastige laatste klim?

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 12:00 - 18:00
  • Donderdag 12:00 - 18:00
  • Vrijdag 12:00 - 18:00
  • Zaterdag 10:00 - 18:00
  • Zondag 10:00 - 18:00

Klimbos Achterhoek

Klim naar de top en slinger door de bomen met een tokkelbaan in Klimbos Achterhoek gelegen in Ruurlo. Verscholen in fantastisch gelegen bossen, vlakbij het Kabouterpad, is er met 7 verschillende routes een uitdaging voor iedereen van elk klimniveau!

Klimbos Gooi Eemland

Klim naar de boomtop en zoef door de bomen met een tokkelbaan in Klimbos Gooi Eemland te Lage Vuursche. Met in totaal 10 verschillende klimroutes waarvan de hoogste wel tot 22,5 meter gaat, is dit met recht het Koningrijk der Klimbossen te noemen.

Klimbos Veluwe

Klim naar grote hoogtes en zoef met de tokkelbaan tussen de bomen in Klimbos Veluwe in Apeldoorn. Gelegen in het prachtige park Berg & Bos, middenin de bossen, is er met 9 verschillende routes klim-uitdaging voor alle leeftijden: een waar klimparadijs.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!