Flevonice

Strandgaperweg 20
8256 PZ Biddinghuizen
Bekijk locatie op kaart

Elk seizoen wat leuks te doen!

Dat sport en plezier heel goed samen gaan, bewijst Flevonice 12 maanden per jaar. In de winter schaats je hier op 's werelds langste kunstijsbaan in de natuur, in de zomer doe je een obstacle run, balsport of ga je drift karten op het waanzinnige kartcircuit.

En dan is er natuurlijk nog het waterpark, waar je kunt wakeboarden, kneeboarden, tuben of suppen. De kinderen ravotten het liefst in het funpark: de grote speeltuin met enorme glijbaan en speeltuin met trampolines. Bij Flevonice in Biddinghuizen is er voor het hele gezin wat te beleven! 

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 21:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 21:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag 09:00 - 21:00
  • Zondag 09:00 - 21:00

Malkenschoten (Binky)

Spelen, hutten bouwen, klauteren, dieren voeren of met het hele gezin in de waterfiets? Binky is een kinderboerderij, speeltuin, sprookjestheater en waterpark ineen! Met de vele activiteiten en attracties is dit een geweldig leuk uitje voor het hele gezin.

De Uithof - Skiën

In het grootste overdekte sportcentrum van Europa, De Uithof in Den Haag, bind je de latten of het snowboard onder voor een heerlijk sportief dagje uit. Je roetsjt op elk moment naar beneden, want De Uithof is 365 dagen per jaar geopend, let’s go!

Bounz Apeldoorn

Spring een gat in de lucht op de 32 of 12 aaneengeschakelde trampolines in Bounz® Apeldoorn. Hop vogelvrij van de ene trampoline naar de andere of maak een salto en land zacht; Bounz® Apeldoorn is een fantastische beleving voor jong en oud!

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!