Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard

Langereweg 21
6121 SB Born
Toon route

Jij hebt het voor het kie-Zen.

De thermen van Hotel Amrâth bieden volop mogelijkheden om helemaal tot rust te komen. Geniet van een heerlijke massage of beautybehandeling, ontspan in een van de vele sauna’s (ook met opgietingen), in het kruidenbad of stoomcabine of breng een bezoekje aan de Hamam.

Liever geen sauna maar wel helemaal zen? Bezoek dan een klankschalensessie! Een onvergetelijke rust-ervaring. En een wel heel ontspannen gedachte is dat je met Tapperuse komt en gaat wanneer het jou uitkomt en alleen entreekosten betaalt voor de tijd dat je er bent. 

Check de actuele prijs per minuut in de app. Voor sauna's is het wenselijk hier vooraf te reserveren. Je tapt vervolgens in bij de kassa als je bij de locatie aankomt.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 11:00 - 23:00
  • Dinsdag 11:00 - 23:00
  • Woensdag 11:00 - 23:00
  • Donderdag 11:00 - 23:00
  • Vrijdag 11:00 - 23:00
  • Zaterdag 11:00 - 23:00
  • Zondag 11:00 - 23:00

Saré Thermen & Beauty

Om te ontstressen ga je naar SARÉ Thermen & Beauty in Deurningen, gelegen op natuur en recreatiegebied ‘Het Hulsbeek’. Je geniet van verschillende typen sauna’s, baden en behandelingen in een oase van rust en gemoedelijkheid. Alvast een warm welkom!

Thermae Son

Helemaal tot rust komen doe je bij Thermae Son in Son en Breugel. Het resort ligt in een bosrijke omgeving en voelt als thuiskomen. Verschillende sauna’s, specialistische massages en een gezellig restaurant zorgen ervoor dat jij in volledige gemoedsrust huiswaarts keert.

Wellness Center NLG de Bronsbergen

Kom volledig tot rust bij Wellness Center NLG de Bronsbergen in Zutphen. Gelegen aan het Bronsbergenmeer zorgen 8 verschillende sauna’s, een binnen- en buitenzwembad, diverse rustruimtes en een culinair restaurant ervoor dat jij weer herboren de deur uitloopt.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!