Automotions Rent Breda (De Autoverhuurders)

Minervum 7001D
4817 ZL Breda
Automotions Rent Breda

Let op! Bel van tevoren via de knop in de app (076 528 1481) om te checken of jouw gewenste type bus nog beschikbaar is, om teleurstellingen te voorkomen.

Een bus huren in de buurt van Breda doe je natuurlijk bij Automotions Rent Breda. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing.

Bus huren in Breda
Bij Automotions Rent in Breda word je snel en vakkundig geholpen door een van de vriendelijke medewerkers. Van gezinsuitje tot verhuizing; Automotions Rent heeft jouw betrouwbare mobiele oplossing.

Ook ideaal voor kort gebruik, want als je komt tappen®, betaal je per minuut. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 07:30 - 18:00
  • Dinsdag 07:30 - 18:00
  • Woensdag 07:30 - 18:00
  • Donderdag 00:00 - 18:00
  • Vrijdag 07:30 - 18:00
  • Zaterdag 08:00 - 10:00
  • Zaterdag 17:00 - 18:00
  • Zondag Gesloten

Automotions Rent Breda (De Autoverhuurders)

Bij Automotions Rent in Breda word je snel en vakkundig geholpen door een van de vriendelijke medewerkers. Van gezinsuitje tot verhuizing; Automotions Rent heeft jouw betrouwbare mobiele oplossing. Bij De Autoverhuurders kun je terecht voor kort gebruik, want als je komt tappen® dan betaal je per minuut. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Bultman Apeldoorn (De Autoverhuurders)

Een auto huren in de buurt van Apeldoorn doe je natuurlijk bij Bultman. Of je nu naar de bouwmarkt gaat voor materiaal, een busje zoekt voor een kinderfeestje of een vrachtwagen nodig hebt voor een verhuizing. Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je een auto gebruikt.

Bultman Deventer (De Autoverhuurders)

Voor het huren van een auto in Deventer, ga je naar Bultman. Even die bank ophalen die je zojuist hebt gekocht? Een handige bus huren voor een verhuizing of een uitje met het gezin? Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je de auto gebruikt.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!