Waterliniemuseum

Achterdijk 12
3981 HB Bunnik
Toon Route

Ga op interactieve ontdekkingstocht bij de Nieuwe Hollandse Waterlinie en ontdek de geheimen van het Fort bij Waterliniemuseum Fort bij Vechten in Bunnik. Fort bij Vechten is één van de grootste en mooiste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie!

Uniek en typisch Nederlands verdedigingssysteem

Kom met eigen ogen bewonderen waarom een waterlinie zo’n uniek en typisch Nederlands verdedigingssysteem is. Ontdek hoe de modderige waterbarrière de vijand op afstand hield. Ben je meer een doener? Probeer dan zelf de vijand te verslaan met behulp van water!

Als je van vliegen houdt maak je een VR-parachutesprong over het prachtige Nederlandse landschap. Voor kinderen is er elke zomer een speciale kindertentoonstelling. Ook aan je rommelende maag is gedacht met overheerlijke taart in het museumcafé. Staat het water inmiddels tot je aan je lippen? Door te tappen® betaal je alleen voor de tijd dat je er bent. Check de actuele prijs per minuut in de app.

Naar overzicht

 

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 10:00 - 17:00
  • Woensdag 10:00 - 17:00
  • Donderdag 10:00 - 17:00
  • Vrijdag 10:00 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 17:00
  • Zondag 10:00 - 17:00

Body Worlds

Als je een fascinerend kijkje in het menselijk lichaam wilt nemen, bezoek dan de Body Worlds exposities in Amsterdam. Niet voor niets gingen ruim 40 miljoen mensen je voor in deze wonderbaarlijke reis door het lijf.

Experience Volendam

Leuk, educatief én origineel, dat is de Experience Volendam! Je gaat terug in de tijd, maar dan échter dan echt! Ontdek het oude Volendam met Virtual Reality en leer wat Volendam tot het beroemdste dorp van Nederland maakt.

Portugese Synagoge

Krijg een indrukwekkend beeld van de Amsterdamse Gouden Eeuw in de Portugese Synagoge in Amsterdam. Het 17e-eeuwse interieur is helemaal authentiek en wordt nog altijd gebruikt als gebedshuis. Een onvergetelijke ervaring.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!