Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve

Hillamaweg 62-64
9251 KC Burgum
Toon route

 

Een authentieke én verrassende beleving

Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve, wie kent deze heerlijke wellnesslocatie niet? Geniet van een authentieke saunabeleving en beleef een van de populaire experience sessions zoals een heerlijke scrub of een klankschaal- of banjasessie. Of kies voor een van de persoonlijke beauty- en wellnessbehandelingen uit het ruime assortiment.

Met Tapperuse heb je bij de LeeuwerikHoeve nu zelf de controle over het entreegeld, want je betaalt alleen voor de tijd die je er daadwerkelijk hebt doorgebracht. Een kort bezoek wordt zo al snel een voordeeluitje. Maar ook als je de hele dag blijft, betaal je nooit meer dan de dagprijs (excl. transactiekosten). Intappen, genieten en helemaal ontspannen uittappen dus. 

Check de actuele prijs per minuut in de app. Voor sauna's is het wenselijk hier vooraf te reserveren. Je tapt vervolgens in bij de kassa als je bij de locatie aankomt.

Naar overzicht

Openingstijden

  • Maandag 11:00 - 23:00
  • Dinsdag 11:00 - 23:00
  • Woensdag 11:00 - 23:00
  • Donderdag 11:00 - 23:00
  • Vrijdag 11:00 - 23:00
  • Zaterdag 11:00 - 23:00
  • Zondag 11:00 - 22:00

Sauna Het Friese Woud

Sauna Het Friese Woud staat voor aandacht, gastvrijheid en een ambiance van rust. Het team van deze oase in de kop van Nederland ontvangt je met alle egards zodat jij maximaal geniet van de vele saunafaciliteiten en wellness-behandelingen.

Sauna De Heuvelrug

Bij Sauna De Heuvelrug in Veenendaal geniet je in een natuurlijke omgeving en passende ambiance van een gezellige en volledige ontspanning. Gevestigd in een oude boerderij, midden in de bossen op de grens van Utrecht en Gelderland vind je hier een sfeer van puur natuur.

Centre Du Lac

Pure verwennerij voor lichaam en geest, verscholen in het achterland van de Randstad. Welkom bij Centre du Lac, met 7 verschillende sauna’s en zeldzame persoonlijke zorg. Je wilt het ervaren om te weten wat we bedoelen!

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!